Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet valami rossznak az előszele?
Figyelt kérdés
A barátom sok mindenben kifejezi hogy vonzónak tart, azonban szóban soha nem bókol. Nem mondja hogy győnyőrű vagy hogy szép vagyok, még azt se szokta mondani hogy jól nézek ki. Ugyanakkor valahol még is érzem h szeret csak ez furcsa. Viszont ez nem zavarna ennyire, ha nem tudnám, hogy amikor a haverjaival dumál, más idegen, frissen megismert, vagy távolabbi ismerős csajokat (a legközelebbi eddig a másod unokatesója volt)mindig dícsér előttük hogy good looking, meg hot, rólam meg nem is beszél. Hozzáteszem hogy a legtöbb haverja tud róla hogy én vagyok neki, de ennek ellenére ilyeneket mond. Ez csak szimpla menőzés hogy "húú nehogy azthidd hogy komolyan tisztelem a barátnőmet, hisz látod hogy másokkal flörtölök, ha tudnám meg is dugnám"(ezt csak kitaláltam, nem ő mondta), de amúgy nem gondolja komolyan, csak menőzik h milyen csajokat ismer, vagy pedig valós alapon viselkedik így és aggódnom kéne hogy én már nem vagyok számára vonzó, mások meg igen, és lassan kitekint a kapcsolatból?2014. febr. 4. 12:24
1/7 A kérdező kommentje:
Elsősorban férfi válaszokat kérek, gúnyolódásokat mellőzzétek légyszi :)
2014. febr. 4. 12:30
2/7 A kérdező kommentje:
és azt is hozzáteszem hogy igen is, szép vagyok. nem kicsit.
2014. febr. 4. 12:30
3/7 anonim válasza:
"és azt is hozzáteszem hogy igen is, szép vagyok. nem kicsit."
egy ilyen beképzelt majomnak minek mondja?
4/7 anonim válasza:
"húú nehogy azthidd hogy komolyan tisztelem a barátnőmet, hisz látod hogy másokkal flörtölök, ha tudnám meg is dugnám" Ha te ilyeneket képzelsz róla, ilyeneket találsz ki, akkor azt hiszem, kölcsönös a tiszteletlenség. :) Mellesleg csupa ellentmondásból áll a te kis "problémád".
5/7 A kérdező kommentje:
nagyon szellemes, nem beképzelt vagyok, hanem tisztában vagyok az előnyeimmel és egészséges önbizalmam van. és azért esne jól, mert én is folyton dícsérem..és ha már más csajok így hot meg úgy szép neki, akkor hagy legyek már én is, elvégre a barátnője volnék vagy mi.
2014. febr. 4. 12:54
6/7 anonim válasza:
de ha nem mondja,még sem vagy olyan szép.
7/7 anonim válasza:
Édes istenem, micsoda válaszok!
Kérdező, feltételezem, hogy a barátod még igencsak 25 alatt van. Ebben a korban valami félreértelmezett keménységből a pasik száját nemigen hagyja el a "szeretlek" szó. (Én 35 voltam, amikor megtanultam.)
"húú nehogy azthidd hogy komolyan tisztelem a barátnőmet, hisz látod hogy másokkal flörtölök, ha tudnám meg is dugnám"
Őszinte elismerésem, nem csak szép vagy, de az eszed is a helyén van. Valóban ilyen indíttatásből viselkedik így, de ezt ne ródd fel neki. Mindkét nemnek megvannak a kis hibái, a pasiknak pl ez az egyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!