Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért számít az rossznak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít az rossznak ha egy lány r. banc?

Figyelt kérdés

Miért kell mindig szekálni és r.bancozni őket?

Mindenki a saját életével foglalkozzon, azt csinál mindenki amit akar, akkor miért foglalkozik mindenki a máséval?

2013. szept. 4. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem rossz egyáltalán.
2013. szept. 4. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
A csináljon mindenki azt amit akar történet addig jó, amíg nincs rossz hatással másra, emiatt például egy ejtőernyőzőt senki nem baszogat, viszont egy r.banc meghülyíthet sok másik (eddig még) normális lányt is. Hát például ezért.
 3/8 anonim ***** válasza:
mert sok a bunkó
 4/8 anonim ***** válasza:

Mert könnyebb másokat b*sztatni a hibáikkal, mint a saját utunkat járni, a saját hibáinkat észrevenni, és rájönni mi sem vagyunk tökéletesek és javítsunk a jellemünkön.

Amúgy meg hozzá tenném, az úgy nevezett r*bancokkal csak a baj van, mert azt hiszik ők a világ teteje és mindenkinek parancsolhatnak...

2013. szept. 4. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, engem is idegesít. Van egy lány ismerősöm, akit mindenki ri.bancoz, de szerintem ha megismeri az ember, akkor nagyon kedves, jófej lány, humora is van, és még a Star Warst is szereti!
2013. szept. 4. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:
De ********** idegesítő ha valaki tönkreteszi az életét !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. szept. 4. 16:58
 7/8 Nem mondod :D ***** válasza:
Én azért utálom a ri-ban-co-kat, mert szokásuk tönkretenni mások kapcsolatát, csak azért, hogy egy jót dug-has-sa-nak. Szóval, ha lángra kapnának és nálam lenne egy vödör víz, inkább meginnám:D
2013. szept. 4. 17:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább előny.Nyitott személyisége van ennyit jelent.Mondjuk ha beleszeretek és engem is megcsal,akkor már máshogy gondolom.
2013. szept. 4. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!