Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan egyedul erzem magam. Es rossznak. Mit csinaljak?
Hosszu tortenet lesz de elkell meselnem mert igy fogjatok megerteni.Egy éve még minden más volt...Nagyon visszahuzodo onbizalomhianyos lany voltam aki felt mindentol es rengeteget voltam egyedul mert az osszes baratnommel osszevesztem 3 eve es igy valahogy nem erezten magam erosnek es magabiztosnak ezert csak itthon voltam.A nyarat egesz vegig a szobamban toltottem tavaly.2 Evig sehova nem mentem joforman.Nem voltak barataim.Aztan iden marciusban az egyik regi baratnom felkeresett facebookon es innentol elindult minden jo.Vagyis azt hittem jo lesz...Ujra talalkoztam veluk megbeszeltunk mindent es joban lettunk.Rengeteget voltunk ujra egyutt ..a regi filmezesek hulyulesek mar nagyon hianyoztak...Aztan ahogy szep lassan jott az onbizalmam egyre tobben irtak fbn jeloltek be hogy mennyire szep vagyok szivesen megismernenek...Ez nekem annyira jol esett hisz evekig szinte alig kaptam visszajelzest vagy ha kaptam az is negativ volt..Es hat elkezdtem talalkozgatni veluk.Aztan lett egy ket honapos kapcsolatom majd utana egy egy honapos.Aztan megint talalkozgattam masokkal kavartam veluk es valamelyikkel le is fekudtem...az egyik fiut viszont nagyon megszerettem es az elejen ugy volt hogy osszejovunk de csak kihasznalt.Utana ram irt az o egyik legjobb haverja es elkezdtunk talalkozgatni sokaig vele csok sem volt.Aztan azt mondta nagyon szeret velem lenni de nem tudja akarna e a kapcsolatot..es en hulye lefekudtem vele...majd ennek kis hire ment es ugyerzem egy konnyuveru olcso k**anak neznek mert a haverjaval is egyutt voltam.Ugy erzem mintha mindenki tudna az ilyen dolgaimrol es iszonyatosan szegyenlem magam....De olyan sokat voltam egyedul evekig es most olyan hirtelen jott az hogy vegre vannak baratnoim eljarunk bulizni minden fele es vegre nem erzem magam egy semminek..Beismerem hogy az egom is nagyobb lett..vissza merek mar szolni meg egyaltalan megmerek mukkani barhol am eddig kicsit nehezemre esett..viszont igy meg erzem hogy ez a nagy onbizalom hiba...es nem vezet jora.Nem akarok rossz lenni viszont egyedul sem szeretnek lenni soha tobbet mert az borzaszto volt...Mit csinaljak ha atestem a lo tuloldalara? Hogy valtozzak?
18/L
Számomra szimplán olyannak tűnsz mint a legtöbb mai 18 éves lány. Flegma, nagyszájú túlzott önbizalommal aki mindenkivel lefekszik aki mond neki pár szép szót.
És mivel te is tudod a "probléma" okát ezért tudsz is rajta változtatni.
de en nem ilyen voltam!
es nem tudok valtoztatni mert nem tudom hogy tegyem.....
Mindig változtathatsz, ha akarsz. Pl, ha így most szarul érzed magad, ne feküdj le akárkivel és ne szólj be mindenkinek, hanem picit vegyél vissza. Próbálj felnőtt nőként viselkedni, ha már a szexuális életed is olyan. Én erre próbálnék törekedni a helyedben. Ami volt, az volt, ami lesz, az meg rajtad múlik.
27/f
lehet új haveri kört kéne keresned. Főleg a fiúk terén, mert hogy a mostaniak közül sokkal lefeküdtél, azt már senki nem mossa rólad... Viszont az jó, hogy ezt rossznak érzed, látod a hibáid. Hát tanulj belőlük! Nálam van egy olyan aranyszabály, hogy egy társaságból, csak egy fiú, az viszont - pont emiatt jól kiválasztva. Ezt csak abban az esetben szeghetem meg, ha a másikkal is komoly a dolog, tehát semmiképp nem alkalmi! Jó, volt már én is hogy megszegtem, de így hogy csak szex (az viszont az egyikkel évekig, másikkal csak pár hónapig), így csak egyszer. Erre nem kényszerítem magam, egyszerűen csak nagyon megalázónak találnám, ha végigmennének rajtam, és ez a pár kivételes eset ( a másikban a második komoly volt) is nagyon kellemetlen.
Vagy legjobb ha haveri körből egyáltalán nem mész el senkivel, arra máshonnan keresel, mert így te leszel "a csaj, akit meglehet d.ugni"
29n
Nem tettél említést a családodról. Egy ilyen helyzetben sokat tudnak segíteni, ha őszintén elmondasz nekik mindent. Egyébként a barátok/barátnők feladata az is lenne, hogy ne engedjék, hogy ilyesféle hülyeségeket csináljon az ember.
Egyszerűen csak ne dobd oda mindenkinek magad, mert ahogy látod, nem attól leszel "valaki". Élj társasági életet, de az nem feltétlenül a discozást jelenti, pontosabban nem csak azt. És amúgy, ha van egód, azt nem baj, amíg nem élsz vissza vele. Sokszor át tud lökni a nehéz helyzetek az önbizalom, de tudni kell kontrollálni magad. És hitesd el magaddal is, hogy Valaki vagy. Mert igenis vagy Valaki, aki megérdemli a boldogságot! :) Viszont azért tenni is kell. :) Láss tisztán, és fontold meg a lépéseid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!