Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a barátnőmmel, nem tudja mit akar. Mit tudnék tenni?
Szia!
Valószínűleg Ő is szeret (főleg ha több időt voltatok együtt), de élni akar. Ami annyit jelent, hogy nem akarja magát lekötni fiatalan. Lehet tisztában van azzal, hogy milyen jó sora van melletted... azonban vágyik másokra, kalandokra, hülyeségekre.
Azt, hogy ez nem melletted akarja (titokban) megvalósítani, egy pozitív dolog. Ha így érez, akkor sajnos el kell engedned. Ha pedig egyszer visszajön, akkor döntened kell majd, hogy akarod-e még Őt.
Egyébként ezt az érzést én is megéltem, mert én se 'éltem' ki magam olyan szinten... de letudtam magamba, és egy hülyeséggel (nem megcsalás), és a párom mellett maradtam, hiszen nagyszerű páros vagyunk. :)
Úgy érzem nem sok pozitívat írtam, ne haragudj...
Most szépen elmész és csajozol, és kúrsz.
Nem baj ha ő ezt látja is. Ha ezek után rádhajt, akkor tudni fogja mit akar. Ha nem akkor ez a kapcsolat már kihűlt. Te meg közben jól érzed magad másokkal. :) Nem bonyolult ez!
Egyetértek a 2.; 3.és 6. számú versenyzőkkel.
Ha ő hülye,akkor te nem lehetsz okos helyette.
Ha ő oltani akarja ezt a kapcsolatot,akkor most gondolj bele,hogy te meg föltüzelni akarod,akkor ebből mi fog kisülni.Hát nem egy ropogósra sült rozmaringos csirke melle húsa omlós sültkrumplival és vörösborban pácolt kis Valentin szívecskékkel.
Sajna ez úgy van,hogy ŐŐŐneki kelll rájönnije,hogy te vagy az akivel az életét leélhetné.
Egyébként meg mindegyik nő önzővé válik,ha elmúlik a szerelem,majd ha nagy leszel megérted sok-sok év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!