Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak a lányommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a lányommal?

Figyelt kérdés

Cigány fiúk tetszenek neki. Cigányokkal jön össze. Cigány zenét hallgatok, és hasonlók.. Suli után a fiúval,úgy is tudnának találkozni. szóval, ha akarnám se tudnám megtiltani,hogy ne lássák egymást. Ha meg tiltanám, lehet csak rosszabb lenne ( hogy már csak azért is.. )

Ti mit tennétek mégis ebben a helyzetben?

2014. febr. 1. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
34%
Kitagadnám.
2014. febr. 1. 15:12
 2/9 anonim ***** válasza:
45%

Esetleg hívd át a barátját egy ebédre, és ismerd meg, mindenféle előítélet nélkül. Lehet, hogy nincs is okod aggódni, mert egy értelmes, kulturált gyerek. Ha meg mégsem így van, akkor legalább biztosra fogod tudni.

Szülőként nagyon jó értékeket közvetíthetsz a gyereked felé ezzel az undorító szintű rasszizmussal és előítélettel.

2014. febr. 1. 15:12
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
ne hallgass cigány zenét.
2014. febr. 1. 15:13
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Kidobnám otthonról. Abban a percben. Csak akkor jöhetne vissza, ha normális hajlandó viselkedni.
2014. febr. 1. 15:26
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Minden megy a maga útján. Az emberek követik az útvonalat, ami bennük van. Nem lehet mindig megérteni, kit mi mozgat és nem lehet mindent erőből visszatartani. Ha benne ez a speciális érdeklődés van, akkor a legjobb tiszteletben tartani. Tudom, hogy félelmeid vannak a dologgal kapcsolatban, de mindennek oka van. Ha belegondolsz, ez nem olyan durva dolog. A személye vonzódik ehhez a kultúrához és emberekhez. Sokkal több értelme van, ha inkább abban próbálsz neki segíteni, hogy tisztességes embert találjon és szerintem ne egy kultúrától vagy közösségtől akard különválasztani.
2014. febr. 1. 15:42
 6/9 anonim ***** válasza:

kérd meg hogy hozza haza a fiút és mutassa be nektek. ha normálisnak tűnik a srác, akkor hagyhatod. a szerelem sokszor jó hatással van az emberekre. ha viszont a lányban csak rosszat tenne, akkor kénytelen vagy megtiltani neki.

én 13 évesen összejöttem egy cigánynak tűnő fiúval, aki normális volt. a szüleim mégsem bíztak benne és nem is szerették, ha fiúkkal barátkozom (hozzáteszem, nem igazán barátkoztam az ottani fiúkkal). eltiltottak tőle. 18 éves fejjel jobbnak látom, hogy eltiltottak tőle, és nem fiúztam olyan gyakran, mint ha nem tiltották volna meg.

kétség kívül, máig haragszom a tiltásért, és nehezen tudom magamat túl tenni rajta, hogy úgy kiabáltak velem, és megtiltották, hogy azzal a fiúval barátkozzam (nehéz az embernek túltennie magát ilyeneken, nem értem miért nem sikerült), de tényleg jobb. a szüleimet szeretem, imádom, nehezen tudnám őket elhagyni, és helyesen cselekedtek.

ezt ajánlom!

2014. febr. 1. 16:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Jól írtad, hogy ha tiltod, lehet rosszabb lenne, mert elidegenítenéd magadtól a lányod. Inkább próbálj meg beletörődni, és közben figyelj oda. Kérd a lányod, hogy vigye el hozzátok, pár órára, és megtudod mennyire jogosak az aggodalmaid. Lehet, hogy ez csak egy kis fellángolás a lányodnál, ami hamar kialszik. A cigány zene, meg ilyenek szerintem csak a fiú miatt érdeklik őt, szerintem, ha a kapcsolat megszűnik, az érdeklődésnek is vége lesz. Viszont, ha szeretik egymást és rendes a srác, törődj bele én azt ajánlom, hisz miért aggódj, ha nem muszáj.
2014. febr. 2. 05:49
 8/9 anonim ***** válasza:
57%
Mutass meg neki pár riportod más lányokról akik cigányokkal kezdtek aztán mi lett a vége...
2014. febr. 2. 10:31
 9/9 anonim ***** válasza:
és?
2014. febr. 7. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!