Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
A párommal 6 éve együtt vagyunk nem mindíg felhőtlen a kapcsolatunk mert azért viták előfordulnak köztünk, egy munkahelyen dolgozunk. Van egy adminisztrátor hölgy akivel ha találkozok munka közben nagyon jól elbeszélgetünk mindenről és még a gondjaimat is megbeszélem vele. Elmondtam neki hogy a párommal az utóbbi időben nem igazán működik a dolog és keveset vagyok vele erre ő azt mondta elég abból annyi is, úgy tűnt mint ha azt szeretné hogy szakítsak a párommal. Ajándékot is kapott tőlem örült is neki meg minden és ő is mondta hogy vesz majd nekem valami jót valami szépet még el is árulta hogy mit. Lényeg hogy a párom szeret engem de én most beestem a két szék közé. Mert 6 évet eldobni nem lehet szerintem csak úgy. Se vele se nélküle, és mind a két nő a fejemben jár állandóan. És az utóbbi időben gyakran járok az irodába a csajszihoz mert ha tudom hogy dolgozik muszáj mennem hozzá nem tudom megállni, pedig nem egy bombázó csaj de valami megfogott benne

2014. febr. 1. 02:07
 1/7 anonim ***** válasza:

túlgondolod.

lehet,hogy csak dugni akar veled,vagy csak szórakozik.

és miért ülnél két szék közé,amikor mindkettőre ülhetsz?

2014. febr. 1. 02:11
 2/7 A kérdező kommentje:
ez is egy meglátás de nem olyannak ismertem meg aki csak úgy hagyná magát bárkinek utánajártam a dolgoknak és egy csendes otthonülő csajszi. De egy seggel két lovat nehéz megülni. ez van
2014. febr. 1. 02:13
 3/7 anonim ***** válasza:

végig se olvasom megmondom a frankót

egy munkahelyen dolgoztok? tehát éjjel-nappal össze vagytok zárva

még az ikertesók is megölnék egymást

2014. febr. 1. 02:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Inkább olvasd végig. ;)
2014. febr. 1. 03:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Mondok egy fura dolgot:

Ha csak feleannyi figyelmet fordítanál a párodra, mint az "új húsra", akkor a kapcsolatod háromszor olyan jó lenne vele.

Persze, hogy az új hús izgalmasabb, de gondolj bele, miért? Mert udvarolsz neki! Ettől a nő kivirágzik, csillogó szemmel pislog rád, és ettől férfinak érzed magad! De ha őt választod, eltelik néhány év, lecseng a kezdeti izgalom, és pontosan ugyanolyan dögunalom lesz, mint a mostani kapcsolatod, ráadásul korántsem biztos, hogy ez a nő is annyira passzol hozzád, mint akivel már kibírtál hat évet...

Ellenben, ha a párodnak kezdenél el ugyanúgy udvarolni, flörtölnél vele, ajándékokkal lepnéd meg, az ő szemében lenne ugyanaz a csillogás, és mellette érezhetnéd magad férfinak!

Gondold át, mert annyi ilyen esetet láttam életemben, és mindnek ugyanaz lett a vége... a.) spontán lecsengett az újdonság varázsa b.) váltott az illető, és aztán csodálkozott, hogy jé, hát ez is ugyanolyan lapos kapcsolat lett, mint az előző...

De az csak nagyon keveseknek jut eszébe, hogy a meglévő kapcsolatukba hozzák vissza a tüzet! Pedig lehetséges ám! Nem csak hat év után, hanem még 10-20 év után is! Ez ám az igazi felnőtt viselkedés! ;)

2014. febr. 1. 03:19
 6/7 A kérdező kommentje:
kedves utolsó hozzászóló. igazad van nagyon is de a jelenlegi kapcsolatom nem mindennapi kapcsolat mert túl nagy a korkülönbség ezért változtatnom kell. A mostani páromnak már nem lehet gyereke!!!
2014. febr. 1. 04:16
 7/7 anonim ***** válasza:
De ezt eddig is tudtad, nem? Azért azt gondolom, hogy a problémád messze túlmutat a kérdésben szereplő leíráson, ezért célszerű lenne elbeszélgetned magaddal, hogy tulajdonképpen mit is szeretnél...
2014. febr. 1. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!