Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még ilyen párok, mint mi?
Figyelt kérdés
A párommal 2,5 éve vagyunk együtt,mindketten szüzek vagyunk,nagyon szeretjük egymást és házasságig szüzek szeretnénk maradni. Ritkán szoktunk testi kapcsolatban lenni,de akkor se csinálunk semmi komolyat :)
19/l 20/f
2014. jan. 29. 15:12
21/38 anonim válasza:
Nemigazság! :((
Mi is így gondolkodunk a párommal,de te meg a világ másik felén laksz,pedig :(
22/38 anonim válasza:
#20-assal egyet értek. Rengeteg szexuális probléma merülhet fel, persze erről honnan tudna valaki, aki még egyszer sem csinálta. És igen, nem a szex a legfontosabb, de azért az is fontos egy kapcsolatban/házasságban.
23/38 anonim válasza:
A nemi vágyak jelentősen befolyásolják személyiségünket. Szexuális létünk érzelmeket szül, és mint tudjunk, az érzelem egy olyan gondolat, amit nem tudunk befolyásolni. Ezért fontos minden párkapcsolatban a megfelelő szexualitás, az nélkül nem fog a dolog hosszú távon működni.
24/38 A kérdező kommentje:
Megértem és köszönöm a válaszokat,de én valamiért úgy gondolom,h megtudunk együtt mindent oldani,eddig is mindig megtudtunk,szerencsére nagyon egyformák vagyunk és hasonlóan gondolkodunk sok mindenről.
Ismételten köszönöm és pontoztam,mert komoly válaszokat kapok és ennek örülök.
2014. jan. 29. 18:46
25/38 anonim válasza:
igaza van néhány előttem válaszolónak. én 3és fél éve vagyok a párommal és már most nem olyan a szeretkezés, mint volt és ennyi idő alatt sem sikerült elérnem a kielégülést. hihetetlenül szeretem, nagyon jó vele minden.. de fel tudja őrölni a kapcsolatot ha nem ugyanazok az igényeitek. hidd el amíg nem próbálod ki a szexet addig nem tudod mik a vágyaid.. illetve lehet van valami perverziója valamelyikőtöknek... bármi amire tényleg csak akkor jöttök rá ha kipróbáljátok. tudod a másik része meg az ... ami ezt is tutira mondom el fog éri (tapasztalat) akármennyire szereted a párod, ha ő neked az első és hiába hogy örökre tervezel vele, el fog érni az az érzés, hogy "ugyan milyen lehet másssal" , "nem éltem még", " csak ő volt az egyetlen" nincs elég tapasztalatom... stb. ez nagy veszélyforrás, és ha ráérzel a szex ízére kívánni fogod, attól hpgy szereted a párod. mindemellett nagyon szép hogy így gondolkodtok, kevés ilyen van manapság. biztos nagyon szeretitek egymást, de tényleg nagy a kockázat. azért kívánom hogy ne legyen semmi gikszer amire csak később jöttök rá. sok boldogságot! :)
26/38 anonim válasza:
Mi a gond a szexxel? Marmint, ez szep, hogy vartok ra, csak nem ertem miert kell varni azzal, hogy ket szerelmes ember akik kapcsolatban vannak, es szeretik egymast, testi oromoket is okozzanak egymasnak. Az oromszerzes az valami bun szamotokra?
27/38 anonim válasza:
Nagyon off, (bocsánat) de 3,5 év alatt nem sikerült kielégülni? Mi a gond? (privátban is segitek ha tudok)
28/38 anonim válasza:
ha tudnám mi a gond, már megoldottam volna. valószínű a kis fejemben van a hiba, hogy nem tudok átlendülni azon a ponton hogy húúú de jó .. de mostmár legyen kielégülés is.
29/38 anonim válasza:
értem. (nem akarom szétoffolni)
30/38 anonim válasza:
megkaptam már érte a lepontozást, csak nem tudom miért. azt hiszem normális választ adtam a kérdezőnek és itt nem az én szexuális életem a lényeg. de azért köszi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!