Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak még ilyen párok, mint mi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még ilyen párok, mint mi?

Figyelt kérdés

A párommal 2,5 éve vagyunk együtt,mindketten szüzek vagyunk,nagyon szeretjük egymást és házasságig szüzek szeretnénk maradni. Ritkán szoktunk testi kapcsolatban lenni,de akkor se csinálunk semmi komolyat :)

19/l 20/f

2014. jan. 29. 15:12
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Biztos van ilyen, de a környezetemben egyet sem tudok.

De miért szeretnétek házasságig szüzek maradni?

2014. jan. 29. 15:38
 12/38 anonim ***** válasza:

Szerintem sok ilyen pár van csak behazudják a szexelünk orrba-szájba...sok lányismerősöm hazudozta azt, hogy ezt + azt csinálta ezzel és azzal..oké..pár év..mit ad isten spanjaimmal jött össze több ismerősöm is és spanok mesélték, hogy az a belevalló kemény csaj szűz és szerencsétlenkedik az ágyban....he-he-he..pl elpírult a f..sz láttán meg nem tudta, hogy kell rendesen sz...ni! :-D

A legégőbb az volt amikor a "tapasztalt" barátnőm anyukája mesélte el, hogy a kislányának még sose volt párkapcsolata és nem volt senkivel sem, mivel mindig együtt mentek nőgyógyászhoz..szóval fene se tudja nem kell mindent elhinni amit hallunk...mindenki hogy eléhiszi ez meg az a csaj már nem szűz..nincsenek szűz csajok..a francot nincsenek..semmibe nem kerül behazudni, hogy már lefeküdt ezzel-azzal! Egyik spanomnál is útolag derült ki, hogy a 5 év járásból 3 év úgy telt, hogy nem volt se szex se szopas csak simogatás..ezen röhögtem 1 évig! De az esti mese ment az elején, hogy fúú így megb..tam meg úgy meb..tam! Erről ennyit!

2014. jan. 29. 15:41
 13/38 A kérdező kommentje:

Nincs különösebb oka,szeretjük egymást,de mindenképpen a házastársunknak szeretnénk adni magunkat,remélhetőleg egymásnak. A párom elképzelése az volt,h eljegyzésig kb,amikor már szinte biztos,h azzal a nővel fogja leélni az életét,de megkértem,h akkor legyen már házasságig inkább.

Lehetőségünk és alkalmunk már milliószor lett volna rá,egyetemisták vagyunk,kollégiumban,szinte együtt élünk.Elhatározás volt és kitartunk mellette,így is nagyon jól kijövünk legjobb barátok is vagyunk,nem csak szerelmesek :)

A válaszok legtöbbjét pontoztam,ami negatívan érintetett azt inkább nem... :)

2014. jan. 29. 15:44
 14/38 anonim ***** válasza:
Értem :) Ti tudjátok :)
2014. jan. 29. 15:49
 15/38 anonim ***** válasza:
Ja, lényeg, hogy nektek jó legyen, szeressétek egymást.
2014. jan. 29. 15:50
 16/38 anonim ***** válasza:

Szép dolog, csak tanuld is meg használni a hatalmat.

A szex nagy hatalom a nő kezében.

Ajánlom figyelmedbe Mark Gungor-Hogyan vedd rá a férjed, hogy azt tegye, amit kérsz című előadását.

2014. jan. 29. 15:55
 17/38 anonim ***** válasza:
57%
És ha a házasság után szexeltek és kiderül, hogy pont azon a téren eléggé másak a vágyaitok? Ha egyszerűen nem passzoltok az ágyban? Akkor jön a válás. Szerintem jobb lenne kipróbálni ezt már házasság előtt. Az első személyhez hozzámenni, úgy, hogy azt sem tudod, milyen az ágyban.. Ráadásul még viszonyítási alap sincs. Nem vagyok ellenetek, én csak azt mondom, hogy ezzel kockázatot vállaltok.
2014. jan. 29. 17:07
 18/38 anonim ***** válasza:
57%
#17 Az miért lenne probléma, hogy nincs viszonyítási alap...? Valami vagy jó, vagy nem, ha jó, akkor felesleges azon gondolkodni, van-e aki még ennél is jobb... Ha meg annyira rossz, azt viszonyítási alap nélkül is tudja az ember. Mondjuk szerintem is hülyeség házasságig várni, de azért kétlem, hogy felmerülhetnek akkora problémák emiatt később. Mondjuk ha házasság után derül ki, hogy a férfi impotens, az valóban kínos lenne.
2014. jan. 29. 17:38
 19/38 A kérdező kommentje:

Ezt sosem értettem,mert milyen lehet valaki az ágyban?

Nem azért vagyok vele csak,h szeretkezzünk,tehát nem értem.

2014. jan. 29. 17:40
 20/38 anonim ***** válasza:

Nos ha végignézed az oldalt elég sok szexuális probléma kerülhet felszinre, amik egy része nem is megoldható.

pl: ha neked nagyon nagy, ő meg nagyon szűk, mindig fájni fog neki. Ez csak egy példa, de nem ritka.

Vagy előfordulhat, hogy te vagy nagyon kicsi, ő meg nagyon feltágul.

A szexuális élet egy házaspár életében fontos. Mint minden szerelmi kapcsolatban. Több fő támasztó oszlopa van egy kapcsolatnak az egyik a szexualitás. Hiba erre épiteni, de nagyon nagy hiba elhanyagolni is a kérdést.

2014. jan. 29. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!