Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért boldogabbak és tatosabbak azok a kapcsolatok, ahol egyszerűbbek, szolidabbak a párok, mint ahol csini párok vannak?
Én is ezt vettem észre,hogy nagy részben így van.Kell nekem jól kinéznem..:S:D
Egyébként lehet azért,mert akik jól néznek ki azok el is vannak szállva maguktól..és egy kapcsolatban is lehet úgy viselkednek és ha mindkét fél el van szállva magától háát..:)
Mert a szolidabaknál ritkáb hogy csak a szex miat vanak egyut és ráunak a másikra minta a pörgősebeknél. Meg atol hogy járnak még nembiztos hogy szerelmesek.
F/23
Szerintem szimplán azok, akik nyugodtabban, szolidabban élnek, nem tulajdonítanak akkora jelentőséget a külsejüknek, azok valahol a kapcsolatukban is képesek "higgadtan" gondolkodni és nem elhamarkodottan cselekedni.
Én nem tartom magamat rondának, de sosem érdekelt, ha smink nélkül, kócosan léptem utcára, mert most erre tellett, istenem, nagyívben letojom, ha valakinek nem tetszik a fejem. A párom is hasonló kaliber, bár ő kicsit pörgősebben tengeti a mindennapjait, mint én. Ő úgy szeret és úgy fogad el, amilyen vagyok. Nem egy tökéletes cicababára vágyik, hanem egy hús vér emberre, ahogy én sem Kenre vágyom, hanem egy férfire, aki olykor izzadtan, büdösen ér haza, néha fáradt, néha padlón van és kivan bukva, néha egy hétig nincs kedve borotválkozni stb. Senkit nem érdekel, a lelkiek érdekelnek, nem az, hogy most éppen szőrös-e a mellkasa vagy sem.
Ezzel szemben én úgy gondolom (bár ez már általánosítás), hogy aki így felfújja a külső dolgokat és órákig készülődik mielőtt leugrik a sarki abc-be, az valahol hasonlóan igényes és jó megjelenést vár el a párjától is, ami esetenként billenhet már annyira át abnormálisba, hogy adott kapcsolat nem is arról fog szólni, amiről szólnia kéne, boldogtalan lesz. Ez persze csak egy példa, számtalan oka lehet. 22/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!