Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért boldogabbak és tatosabba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért boldogabbak és tatosabbak azok a kapcsolatok, ahol egyszerűbbek, szolidabbak a párok, mint ahol csini párok vannak?

Figyelt kérdés
Környezetemben mindenhol azt vettem észre hogy azok a párok akik nem mutatják ki úgy nemiségüket, egyszerűbbek, szolidabbak esetleg csúnyácskábbak azoknak tartósabb, erősebb, szebb kapcsolataik vannak, mint pl nekem, akik a jobb pasik kategóriában tartoznak, mert igaz sok barátnőm volt, de rájöttem egyiknél sem voltam boldog.
2012. szept. 22. 14:08
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Nem általánosítok!!!! csak átlagban ezt vettem észre
2012. szept. 22. 14:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Azert mert egyreszt szerintem az ilyen emberek normalisabbak, marmint nem kicsapongoak, masreszt meg egy pl. nagyon szep lany vagy fiu eseten nagyobb a elcsabitasi esely.
2012. szept. 22. 14:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Talán, mert nem pörögnek úgy mint a szolidabbak, több idejük van megismerni egymást és ez az ismerkedés mélyebb mint a pörgősöké. Nagyobb a toleranciájuk is. Ez sokat segít erősebb kapcsolat kialakításában.
2012. szept. 22. 14:18
 4/11 anonim ***** válasza:

Én is ezt vettem észre,hogy nagy részben így van.Kell nekem jól kinéznem..:S:D

Egyébként lehet azért,mert akik jól néznek ki azok el is vannak szállva maguktól..és egy kapcsolatban is lehet úgy viselkednek és ha mindkét fél el van szállva magától háát..:)

2012. szept. 22. 14:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Azért, mert ők nem egymás külsejére koncentrálnak, hanem meg is ismerik egymást, és mellesleg azért vannak együtt, mert tényleg szeretik egymást. A csinibaba+szépfiú felállásban inkább azért tartják egymást általában, hogy a barátok, barátnők lássák, hogy xy milyen jó pasival/csajjal jött össze. Ezek a kapcsolatok nem is tartanak sokáig. Persze ennél is vannak kivételek, de az esetek nagy részében erről van szó.
2012. szept. 22. 14:28
 6/11 anonim ***** válasza:
kiváncsi lennék, hogy hány éves a kérdező!
2012. szept. 22. 14:35
 7/11 A kérdező kommentje:
27
2012. szept. 22. 14:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
az én ismeretségi körömben inkább az a jellemző az ilyen pároknál, hogy nem szakítanak, mert attól tartanak nem találnának mást.
2012. szept. 22. 14:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Mert a szolidabaknál ritkáb hogy csak a szex miat vanak egyut és ráunak a másikra minta a pörgősebeknél. Meg atol hogy járnak még nembiztos hogy szerelmesek.

F/23

2012. szept. 22. 14:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem szimplán azok, akik nyugodtabban, szolidabban élnek, nem tulajdonítanak akkora jelentőséget a külsejüknek, azok valahol a kapcsolatukban is képesek "higgadtan" gondolkodni és nem elhamarkodottan cselekedni.

Én nem tartom magamat rondának, de sosem érdekelt, ha smink nélkül, kócosan léptem utcára, mert most erre tellett, istenem, nagyívben letojom, ha valakinek nem tetszik a fejem. A párom is hasonló kaliber, bár ő kicsit pörgősebben tengeti a mindennapjait, mint én. Ő úgy szeret és úgy fogad el, amilyen vagyok. Nem egy tökéletes cicababára vágyik, hanem egy hús vér emberre, ahogy én sem Kenre vágyom, hanem egy férfire, aki olykor izzadtan, büdösen ér haza, néha fáradt, néha padlón van és kivan bukva, néha egy hétig nincs kedve borotválkozni stb. Senkit nem érdekel, a lelkiek érdekelnek, nem az, hogy most éppen szőrös-e a mellkasa vagy sem.

Ezzel szemben én úgy gondolom (bár ez már általánosítás), hogy aki így felfújja a külső dolgokat és órákig készülődik mielőtt leugrik a sarki abc-be, az valahol hasonlóan igényes és jó megjelenést vár el a párjától is, ami esetenként billenhet már annyira át abnormálisba, hogy adott kapcsolat nem is arról fog szólni, amiről szólnia kéne, boldogtalan lesz. Ez persze csak egy példa, számtalan oka lehet. 22/L

2012. szept. 22. 15:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!