Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek, ha megtudnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy ikertestvéretek rendszeresen szexuális kapcsolatot létesít élettársaddal? Napokra elutaznának együtt?

Figyelt kérdés

2014. jan. 25. 19:35
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

a legkisebb probléma ki hol lakik, de a testvéred, ráadásul iker, az ott marad, vele mit kezdel?

kb. 8 hónapja élünk együtt

2014. jan. 25. 19:58
 12/27 anonim ***** válasza:
Most akkor pontosíts, ki kicsoda, ki a férfi, ki a csaj, és az ikertesó fiú, vagy lány? Egyáltalán hova akarnak menni, miért, hogy derűlt ki a dolog?
2014. jan. 25. 21:22
 13/27 A kérdező kommentje:
Az élettárs a pasi, az ikertestvér a csaj. Nem akarnak menni, már voltak.
2014. jan. 25. 21:55
 14/27 Költőnő? ***** válasza:

s mit mondanak?

egyáltalán h lehet ezek után még az élettársad? o.O

2014. jan. 25. 21:57
 15/27 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszolj kérlek.
2014. jan. 25. 22:07
 16/27 A kérdező kommentje:
A pasi tuti felejtős, de még mindig ott marad egy ikertestvér.
2014. jan. 25. 22:09
 17/27 anonim ***** válasza:
Kiskorúak vagytok még ikertesóddal, vagy együtt könnyebb fizetni a lakást meg ilyesmit?
2014. jan. 26. 13:47
 18/27 anonim ***** válasza:
/nem volt lehetőség még különköltözni?
2014. jan. 26. 13:47
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

1. Hány éves vagy?

2. Ne várd már el h 2 mondatos történet után értelmes választ kapsz, szted gondolatolvasó vagyok vagy kisgyerekkorod óta ismerem az élettörténetedet? LEHET h most megsajnállak h te szegény de ha ismernélek azt mondanám h ennél ezerszer többet érdemelnél mert olyan ember vagy, ki tudja... én nem. Szóval vagy írsz pár gondolatot értelmesen a szituról vagy csinálsz amit akarsz.

2014. jan. 26. 13:54
 20/27 A kérdező kommentje:
25 éves lány vagyok. Ikertestvérem külön él tőlem és (volt)páromtól, de egy városban. Párom 45. Egy éve költöztünk össze pár hónap ismeretség után. Most tudtam meg, hogy kapcsolatunk kezdete óta testvéremmel is kavart. Igazából az érdekelne mihez kezdjek most a testvéremmmel, mi legyen ezután, hogy tehette ezt velem?
2014. jan. 26. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!