Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rossz kedvem van, semmisem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz kedvem van, semmisem jön össze mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon rossz kedvem van ahányszor szerelmes vagyok sose jön össze.. Idegesít, hogy egy csomó boldog embert látok körülöttem én meg örök életemben egyedül vagyok és leszek is.. Az önbizalmam már teljesen le van rombolva, pedig nem érzem magam rondának illetve nálam csúnyább srácokat is látok normális lányokkal.. Valaki tudna segíteni nekem, hogy valamivel jobb kedvem legyen?. 16F

2014. jan. 25. 18:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ezek után úgy látom léteznek még lányok akikben lehet pozitívan csalódni :)
2014. jan. 25. 19:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Persze hogy léteznek, csak a plázacicák és a "bunkókrabukok" személyiségekből van több, de azért vannak még normális lányokat, csak meg találni őket :)
2014. jan. 25. 19:33
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszöntem a segítséget, sok sikert neked a fiúk terén :)
2014. jan. 25. 19:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is köszönöm :)

A fiúkról meg...egyszer majd lesz, addig is élvezni kell az életet :D

2014. jan. 25. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!