Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális mostanság xD?
Figyelt kérdés
hogy rámegyek az egyik osztálytársam profiljára és tiszta szivembol ez a mondatt jon ki belolem : Mekora egy k*rva lettél xD2013. jan. 4. 21:12
1/9 anonim válasza:
Teljesen normális diagnózis. Én is szokszor mondogatom, de nem váltottam meg eddig vele a világot. Az akire én azt mondom hogy nem k*rva az olyan 10-15%-ra tehető. Ez az én nagy igényeim miatt lehet, de hát istenem, egy nő az legyen nő, és ne rakosgasson magáról 250 képet, főleg olyanokat :)
2/9 anonim válasza:
hát ha nem mondod ki akkor teljes mértékben
3/9 A kérdező kommentje:
Mai 12-15éves lányok olyan beképzeltek ... aszt még 20-30 éves pasi kell nekik -.-
2013. jan. 4. 21:17
4/9 anonim válasza:
jóhogy 25 éves férfi kell nekik,te 13 évesen nemörültél
volna egy 25 éves csajnak?:D
a különbség anyi hogy a csajok megis kapják,
összejönnek egy sokkal idősebb férfival mert abizti
érett,ezáltal magukat is érettnek hiszik hogy jaj
kelettem egy 30 éves férfinak hude felnőttes vagyok.
meg kirak egy csaj egy képet fészbokra azt lájkolják
50-en meg irogasák szép vagy,kösz szépvagy kösz
neked nemnőne az egód?meg a legtöbb csaj jol néz ki
ezek kiis használják,kirakjáka kirakatba a cuccot,
5/9 anonim válasza:
Kinek kell egy 12-15 éves csaj? Jó, 15 a minimum na de az alatt ?:D Amúgy meg jah, beképzeltek de ez nem a mi bajunk, ők maradnak egyedül, a normálisakat meg elvisszük mi :P
6/9 anonim válasza:
Azért mifelénk még a 15 éves lányok a 15 éves fiúkkal foglalkoznak. Lehet jó környének lakom, szerencsére. Elvétve akad, aki nála 2-3 évvel idősebb fiúval jár, de az is elég ritkaságszámba megy. Sőt, felénk a korosztályok egyre közelítenek egymáshoz. Anyámék sokszor meg is jegyzik. Apám 5 évvel idősebb anyámnál, nagyapám 8 évvel nagyanyámnál, másik nagyszülőknél 10 év a korkülönbség. Aztán folyton mondogatják a csajokra, hogy mi a fenét akar azzal a kis kölyökkel, gyerek még az...
7/9 anonim válasza:
4-6-nak igaza van egyébként. Kis tizenéves srácok is csont nélkül összejönnének huszonéves nőkkel, ne mondja nekem senki. Meg az is igaz, hogy egy normális 30-as fószer nem szed fel egy tizenötéves kislányt.
8/9 anonim válasza:
Hogy továbbmenjek, sok 18-20-25 éves lány már egyenesen nála 1-2 évvel fiatalabb sráccal van a baráti körömben (ők is kapján a szülők-környezet rosszalló megjegyzéseit). Elég konzervatívok még mindig az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!