Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rossz kedvem van, semmisem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz kedvem van, semmisem jön össze mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon rossz kedvem van ahányszor szerelmes vagyok sose jön össze.. Idegesít, hogy egy csomó boldog embert látok körülöttem én meg örök életemben egyedül vagyok és leszek is.. Az önbizalmam már teljesen le van rombolva, pedig nem érzem magam rondának illetve nálam csúnyább srácokat is látok normális lányokkal.. Valaki tudna segíteni nekem, hogy valamivel jobb kedvem legyen?. 16F

2014. jan. 25. 18:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Legy meleg!
2014. jan. 25. 18:40
 2/14 A kérdező kommentje:
Az ilyen szar válaszokkal hagyjál már.. Előbb megyek a híd alá..
2014. jan. 25. 18:44
 3/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel nem vagy egyedül (élő példa vagyok), de attól hogy nem jött össze egy valakivel, mással még összejöhet..Jó, persze írni könnyű, de tényleg, csak hinni kell benne és nem szabad elveszíteni az önbizalmat!

És az első lépés mindig önmagunk elfogadása :)

2014. jan. 25. 18:52
 4/14 A kérdező kommentje:
Ha ez lenne az első nem lennék így letörve csak ez már igencsak sokadik..:/ Igazából még 1 kapcsolatom se volt az életben.. Pedig nem beszélek össze-vissza a lányokkal. Sokszor meg is nevettetem őket aztán jön az a rész, hogy csak barátok...
2014. jan. 25. 18:55
 5/14 anonim ***** válasza:
Akkor se keseredj el :) Majd a lányok is változnak, de 15 év körül valóban a válasz az hogy csak barátok, de idővel majd változik, addig is élvezd a társaságukat, ha már jól elvagytok :)
2014. jan. 25. 18:58
 6/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ha én nem keresem mások társaságát akkor sose beszélek senkivel.. Úgy érzem magam állandóan, hogy senkinek se kellek és tök felesleges vagyok:/
2014. jan. 25. 19:01
 7/14 A kérdező kommentje:
Amúgy nem szoktam magam sajnáltatni alapból csak már tényleg nem tudom mit kezdjek magammal.. Érzem, hogy annyira tudnék törődni 1 lánnyal akit őszintén szeretek. A lányoknak mégis azok kellenek akik nagy ívben tesznek rájuk és a büdös életben nem fognak velük törődni.. Aztán mégis sírnak, hogy milyen szemetek.. Ilyenkor majd jól jönnek azok a hülyék akiket használnak "csak barátnak".
2014. jan. 25. 19:06
 8/14 anonim ***** válasza:

Ismerős érzések...

Ne érezd magad feleslegesnek, keresd a társaságukat, és majd rájönnek, hogy nekik is keresni kellene a te társaságod :)

A lényeg, hogy ne omolj össze és lásd meg a legkisebb jót a legrosszabb dolgokban is.. :)

2014. jan. 25. 19:15
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget ez most kicsit feldobott!:) Jó is lenne, ha ilyen haverok vennének körül, mint pl te :D
2014. jan. 25. 19:19
 10/14 anonim ***** válasza:

Örülök ha segíthetek :)

Köszönöm az "elismerést", de én is csak egy lány vagyok..:)

2014. jan. 25. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!