Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sürgős tanácsra lenne szüksége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sürgős tanácsra lenne szükségem. Van egy 3 hónapos kapcsolatom de az anyja miatt szakitani akar mert kényszeriti rá az anyja. Hétfőn találkoztunk akkor azt mondta szeret meg éreztem is . Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
a párom 25 éves és az előző párkopcsalata nagyon roszra sikerül és sajnos az anyja azt hiszi én is ilyen vagyok. sajnos sok vita volt közöttünk félreértések miatt de hétfőn találkoztunk és éreztem hogy szeret meg mondta is. már párszor mondta hogy nem működik a dolog az anyja miatt mert nem akar elfogadni és nem tudom mit lehetne tenni hogy az amyja meggondolja magát. Ti mit tanácsoltok

2014. jan. 25. 10:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ő probált az anyjával beszélni hogy változtassa meg a véleményét rólam de az anyja hajthatatlan és nem változtatja meg a vélemènyét
2014. jan. 25. 11:57
 12/16 BlackSword ***** válasza:
85%
Ez a mama sztori üres kifogás... hihihi...
2014. jan. 25. 12:02
 13/16 Költőnő? ***** válasza:

jó. Én a helyben úgy lennék vele, h nem változtatod meg a véleményed? Én meg lesz*rom.

Ez nem normális viselkedés a részéről, ezt értsd meg.

2014. jan. 25. 12:04
 14/16 anonim ***** válasza:
39%

közös beszélgetés így hármasban: anya, fia és te?

megtippelem, hogy a barátod egyke, és a szülők elváltak, mert máskülönben az édesanyjának nem a felesleges, fia utáni aggódás töltené ki minden egyes percét.

sajnos a kedves anyósjelölt eléggé beszűkülten gondolkodik. látnia kell, hogy a fiát szeretik, nem csapják be, és nem húzzák le semmilyen értelemben. ha egy nagy közös beszélgetés nem segít a helyzeteteken, az idő majd előbb-utóbb fog! 3 hónap még nagyon kevés, ide kelleni fog legalább egy év. tölts el náluk minél több időt, lássa ez az aggódó mama, hogy nem szörnyeteg vagy :D

sok sikert és kitartást!!

2014. jan. 25. 19:12
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem egyke van neki 4 nővére de csak féltestvérek és mindnek van csalàdja. Az apja 7 éve halt meg hirtelen és az anyja szerintem a fiával pótolja a férje elvesztését.
2014. jan. 25. 21:28
 16/16 anonim ***** válasza:

szerinted,ha én szeretnék egy nőt,érdekelne mit mondana anyám?

nem neki kellene vele élni.

ugye te sem hiszed,h szeret téged az a pasi?

2014. jan. 26. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!