Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyja el akar minket tiltani egymástól. Mit tegyek?
Szija.
Szerintem te és a fiú is próbáljátok meg az anyukáját meggyőzni,hogy a fiú nem fogja elhanyagolni a tanulást miattad..(Gondolom azt hiszi,hogy a fia nem tanulna.) És,hogy szeretitek egymást,nem lenne jó,ha szétszakítanának titeket.Próbálj bevágodni az anyjánál.(Nem azt mondom hogy nyalizz,hanem azt,hogy lássa,rendes lány vagy,és a fia is boldog..)
Amúgy nem azért,de a fiút is megértem..:S Ismerek tényleg olyat,akinek egy zsarnok az anyja.:/
Háát,remélem vmit tudtok tenni..:)
Mi anyuci háta mögött csinálunk mindent. Mikor dolgozik mi pedig ráérünk... suli után egy kicsit... vagy akármit ki lehet találni... kamuprogramok... akármit!
Ha szeret és veled akar lenni... meg tudjátok oldani
14:22-esnek: Én 15 éves leszek, a "barátom" pedig 16 lesz. Valószínűleg gyenge jellem, és van egy olyan érzésem is, hogy nem igazán szeret.
14:34-esnek: Hát csakhogy az anyja nem dolgozik, szóval így elég bonyolult lenne megoldani.
Van egy olyan érzésem, hogy szakítás lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!