Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van közöttetek olyan, aki valakiért elhagyta a párját? Vagy értetek hagyta el a másik a saját párját? Nehéz döntés volt?
Érdekelnének a tapasztalatok...
Sokan vannak, akik nem mernek kilépni egy rossz kapcsolatból, csak ha megvan a következő "jelölt" (ezt veszem észre).
Vagy ha kialakulnak érzelmek valaki iránt, még akkor is képtelenek ott hagyni a párjukat.. mert a félelem az újtól, megszokás stb.
Mi az , ami ilyenkor átlendíthet a határon?
27N
Nos, én lényegében nem egy másik miatt hagytam el a párom... már régóta érett a döntés, de csak akkor mertem meglépni, mikor megtetszett nekem egy másik férfi. Addig inkább nyűglődtem a rossz kapcsolatban, próbáltam javítgatni rajta, de semmi értelme nem volt.
Most egyedül vagyok, egyenlőre nem jöttem össze a másikkal, nem is tudom, lesz-e belőle valami. Viszont tényleg ez segített hozzá a döntéshez. Ami nagyon nehéz volt - főleg mert első kapcsolatom volt, tehát nulla tapasztalat.
Én sosem tettem ilyet. Minden kapcsolatom közt hónapok teltek el. Akit elhagytam azt azért hagytam el mert nem szerettem vagy azért mert ő nem szeretett és nem hagyom magam kihasználni. Olyan is volt, hogy engem hagytak el másért. Persze csak miután tuti volt az új. Addig ment a hazudozás, a problémák szőnyeg alá söprése. Első kapcsolatom volt tapasztalatlan voltam és naiv, nem voltak antennáim ilyen esetekre, nem tűnt fel hogy neki problémái vannak a kapcsolatunkkal így persze derült égből villámcsapásként ért a szakítás karácsony előtt pár nappal.
Olyan nem volt, hogy értem hagytak volna el mást mert elvből nem kezdek olyannal aki még kapcsolatban van. Olyannal sem aki éppen a csalódását heveri ki és csak pótlék, bújfelejtő kellene neki.
Én kétszer csináltam ilyet. Az első alkalommal 4 év házasság után az lendített át a határon, hogy a feleségem kivágott otthonról mint macskát sz.rni és a cuccomat is utánam dobta. Úgyhogy nem maradt más választásom.
Sok év után most ismétlem önmagamat, de most éppen ellenkezőleg, a feleségem nem akar elengedni, meg ott vannak a gyerekek stb. Én meg szerelmes vagyok egy lányba. És nem tudom, mi fog átlendíteni a határon, talán hogy valaki megunja az egész helyzetet és végre kivág mint macskát sz.rni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!