Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van közöttetek olyan, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van közöttetek olyan, aki valakiért elhagyta a párját? Vagy értetek hagyta el a másik a saját párját? Nehéz döntés volt?

Figyelt kérdés

Érdekelnének a tapasztalatok...

Sokan vannak, akik nem mernek kilépni egy rossz kapcsolatból, csak ha megvan a következő "jelölt" (ezt veszem észre).

Vagy ha kialakulnak érzelmek valaki iránt, még akkor is képtelenek ott hagyni a párjukat.. mert a félelem az újtól, megszokás stb.

Mi az , ami ilyenkor átlendíthet a határon?

27N

2014. jan. 23. 11:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az elmúlt 15 év meggyőzött róla.
2014. jan. 25. 10:16
 12/16 anonim ***** válasza:
87%

Nos, én lényegében nem egy másik miatt hagytam el a párom... már régóta érett a döntés, de csak akkor mertem meglépni, mikor megtetszett nekem egy másik férfi. Addig inkább nyűglődtem a rossz kapcsolatban, próbáltam javítgatni rajta, de semmi értelme nem volt.

Most egyedül vagyok, egyenlőre nem jöttem össze a másikkal, nem is tudom, lesz-e belőle valami. Viszont tényleg ez segített hozzá a döntéshez. Ami nagyon nehéz volt - főleg mert első kapcsolatom volt, tehát nulla tapasztalat.

2014. febr. 4. 11:00
 13/16 anonim ***** válasza:
12-es honnan írsz,ha szabad megkérdeznem?
2014. febr. 5. 11:36
 14/16 anonim ***** válasza:
70%

Én sosem tettem ilyet. Minden kapcsolatom közt hónapok teltek el. Akit elhagytam azt azért hagytam el mert nem szerettem vagy azért mert ő nem szeretett és nem hagyom magam kihasználni. Olyan is volt, hogy engem hagytak el másért. Persze csak miután tuti volt az új. Addig ment a hazudozás, a problémák szőnyeg alá söprése. Első kapcsolatom volt tapasztalatlan voltam és naiv, nem voltak antennáim ilyen esetekre, nem tűnt fel hogy neki problémái vannak a kapcsolatunkkal így persze derült égből villámcsapásként ért a szakítás karácsony előtt pár nappal.

Olyan nem volt, hogy értem hagytak volna el mást mert elvből nem kezdek olyannal aki még kapcsolatban van. Olyannal sem aki éppen a csalódását heveri ki és csak pótlék, bújfelejtő kellene neki.

2014. febr. 28. 11:20
 15/16 kolosszus22 ***** válasza:
3-as, úgy írsz mintha erős lennél és büszke magadra. Pedig amit csinálsz, csináltál az gyengeség, ezt nevezik kapcsolatfüggőségnek. Aki egy rossz kapcsolatból csak úgy tud kilépni, ha közben egyből át tud röppenni valaki máshoz az gyenge. Csak plusz fájdalmat okozol vele a másiknak.
2014. márc. 12. 15:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Én kétszer csináltam ilyet. Az első alkalommal 4 év házasság után az lendített át a határon, hogy a feleségem kivágott otthonról mint macskát sz.rni és a cuccomat is utánam dobta. Úgyhogy nem maradt más választásom.

Sok év után most ismétlem önmagamat, de most éppen ellenkezőleg, a feleségem nem akar elengedni, meg ott vannak a gyerekek stb. Én meg szerelmes vagyok egy lányba. És nem tudom, mi fog átlendíteni a határon, talán hogy valaki megunja az egész helyzetet és végre kivág mint macskát sz.rni. :)

2014. márc. 12. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!