Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjem fel a csajt?
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki nekem nagyon bejön... Mit csináljak?
Légyszives csak értelmes válaszokat írjatok!
Thanks
2014. jan. 22. 19:25
11/18 A kérdező kommentje:
Szerintetek összejönne egy normális kapcsolat?
Csak azért, mert Én tényleg szeretem!
2014. jan. 22. 19:32
12/18 A kérdező kommentje:
Ismerem persze az osztálytársam!
2014. jan. 22. 19:33
13/18 anonim válasza:
Mi azt honnan tudjuk? Semmi információnk nincs semmiről sem. Oda mész aztán aszondot, hé casjszi mi a szita? Akkor te meg én mostan randizunk!
14/18 A kérdező kommentje:
Ha ez ilyen egyszerű lenne!!
2014. jan. 22. 19:36
15/18 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez ilyen egyszerű. Akár mi a helyzet az ismeretséggel, viszonnyal meg akármivel ami köztetek kialakult akármennyi idő alatt, az a vége, hogy elhívod randizni.
16/18 A kérdező kommentje:
Neked van barátod/barátnőd hospitaLink?
2014. jan. 22. 19:39
17/18 anonim válasza:
Nincs mert nem igénylem. Persze tudom milyen az amikor oda akarnál menni és majd kiugrik a szíved a helyéről és megszólalni sem mersz. Meg azt is, hogy egy barátot milyen elveszíteni azért mert megmondod neki, hogy szerelmes vagy belé. De sajnos ez így működik. Túl kell tenni magad ezeken, maximum akkora hülyét csinálsz magadból, hogy el sem fogok hinni, de az meg kit érdekel, le kell tojni.
18/18 A kérdező kommentje:
Jó nagyon köszönöm a segítségedet!
Na legalább egy normális ember aki tud pontos választ adni a kérdésemre! Thank you!
2014. jan. 22. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!