Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért, miért tette ezt velem? Miért ilyen kegyetlenül? Miért így, emberhez nem méltóan, de még állathoz sem.
Van 1 lány.
Találkoztam vele 3-szor.
És mikor a 4. randit terveztem vele e-mailben, egyszerűen megbolondult, megkergült.
Olyanokat irt nekem, hogy felejtsem el, ne keressem, utál, hány tőlem ha rám gondol, meg, hogy én zaklatom, meg utál stb.
egyik napról a másikra történt ez.
rólam semmi rosszat nem tudhatott meg, közös ismerősünk nincs a randikor nem nyomultam, nem tudom, hogy miért tette ezt.
lányok, ti miért tennétek ilyet 1 fiúval?
mi az a ok amiért ilyen kegyetlenül elbántok 1 fiúval, mi?
mi az a dolog?
Lehetne ennél sokkal rosszabb is,hidd el.
Írd meg neki,hogy nem érted,de jó,békén hagyod.
Ha mem erősködsz,akkor majd leírja.
nem tudom ki, hogy van vele, de ez nekem nem tiszta.
találkoztam ezzel az állattal.
3-szor akkor miért nem mondta a szemembe, hogy te szemét mocsok húzz a vérbe mert bűn ronda vagy, nem értem.
kérdeztem tőle azt válaszolta mert segíteni akart nekem...
de nem tudom felfogni...ez túl sok nekem...nem értem, egyszerűen nem fér a fejembe ez.
Ricsi, te vagy az?
Megint ez a lejárt önmarcangolós dráma?
Ha már az 5-6. témát nyitod ezzel kapcsolatban, legalább a történet egyezzen.
Várod itt a csodát, miközben te rendezted a dolgokat úgy ahogy. Nem fogja megoldani helyetted senki sem. Nyithatod a következő témát/kérdést.
Amúgy is, nem azért akadt ki, mert rámenős voltál? Egyeztessük már akkor a történetet. A végén még a farok fogja csóválni a kutyát a történetben.
nem voltam rámenős, se, ro*dék.
és ezt nem értem.
nem megy, nem tudom felfogni, hogy miért.
azt írta azért mert zaklatom, de könyörgök...az zaklatás ha szeretem és írok neki 1 e-mailt?
nem itt valami más történt, de nem tudom, hogy mi.
és fáj, zúg a fejem zsibbad a nyelvem és fizikailag vagyok rosszul ettől az egésztől.
értsetek már 1 kicsit meg.
12 évig kuksoltam 1 galérián erre megismerkedek itt 1 csajjal találkozok vele, erre egyik napról a másikra megbolondul és így kivéreztet.
ez nem. nem tudom elhíni, nem megy, nem megy.
de ha tudnám az okot amiért ezt csinálta.
lehetett normálisan is ezt elintézni nem így.
Ki az a Ricsi? :D
amúgy tiszta gáz a csaj, én többé szóba nem állnék ilyen gyépéssel, kerüld nagyívben, kell a f_sznak ilyen szerencsétlen senkiházi p_csa..
Lehet hogy ez a baj, ha jól veszem ki 12 évig nem ismerkedtél.
Talán emiatt túl sok reményt fűztél ehhez a lányhoz.
De elment és az élet megy tovább.
Tovább kell lépni és néha nem lehet megtudni a miért-eket, mert nincs rájuk logikus, értelmezhető magyarázat.
Tlán még jobb is ez így, mintha tudnád az igazat. Néha az igazság szörnyű.
Egy tűrhető külsejű lány vagyok, viszonylag értelmes is. De minden barátom eldobott. Meg is mondták, mert nem vagyok jó a szexben. Pedig én annyira igyekeztem és próbáltam aktív is lenni és nem játszottam meg hogy jólesik, ha nem esett jól.
Mindig tudtam hogy szörnyű a mozgásom, de újra és újra megráz, a lelkembe vág hogy minden srác ezért hagy el.
Jó pár tánckurzust végigcsináltam és hiába, akkor is csapnivaló a mozgásom, ritmusérzékem.
és akkor én mit szóljak, ha tudom a miért-eket, de mégsem tudok rajtuk változtatni?
Egyzserűbb lenne elfogadni egy ilyet, ha egyszerűen csak lelépne és akkor mondhatnám azt hogy, hát vele a baj bolond szegény.
Vállat rántanék és továbblépnék.
De nem így..
tudom én, hogy túl kell tegyem magam rajta, de nem megy.
olyanokat ír, hogy az egészet csak megjátszotta, hogy segítsen nekem, de ááá...ezt nem hiszem el.
ezt nem élem túl, akár, hogy próbálom felfogni nem megy.
mindig azt szajkózta, hogy őt nem lehet szeretni és majd én is megtudom, hogy milyen ő valójában, hát ilyen..azt írta elutazik el, pestről, jó messzire és én nem tudtam segíteni neki a szétvágott karjai vannak a szemem előtt és az, hogy még át se öleltem....és fáj...nem tudok megbékélni így magammal, elbuktam mint ember, mint segítő...nem vagyok semmi sem.
csak 1 dolgot tudok, hogy szeretem és akarom őt...de utál megírta nekem már 100-szor nagyon durván.
és ez fáj,....nem megy...túl tudnám tenni magam rajta ha találkoznék vele és nyugiba elválnánk harag nélkül, de így..egyik napról a másikra nem megy, én nem ilyen ember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!