Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam a másik lány tudtára, hogy a pasi (Aki az én párom) foglalt?
Figyelt kérdés
Nemrég tudtam meg (bár eddig is sejtettem) Hogy a pasim tetszik az egyik osztálytársának. Én még sosem találkoztam a csajjal, de hallottam róla dolgokat. Elég szép a lány, így nem hagy nyugodni a dolog. Tudom, itt jön az hogy hagyjam, mert aki vihető azt vigyék, stb.. de én ne az a típus vagyok aki ilyenkor csak ül és siránkozik. Ugyanakkor meg a "megkeresem facebookon és megfenyegetem" megoldás is elég gáz. Én valahogy a tudtára szeretném adni a lánynak hogy létezem, vagyis a kiszemeltjének van barátnője. Vagyis kizárólag eghyértelmű és informatív, nem tűmadó jellegű dolgora gondoltam..Mit tehetnék?!2014. jan. 19. 21:27
11/12 anonim válasza:
ird a brejere alkoholos filccel hogy:RESERVED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!