Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy 15 éves lány és egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy 15 éves lány és egy 27 éves férfi. Túl nagy a kor különbség? A lány érett gondolkodású, érett viselkedésű.

Figyelt kérdés
15 éves lány,27 éves férfi,kor különbség

#szerelem #korkülönbség #27 éves férfi
2014. jan. 19. 15:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15 éves lánynak max 20 éves pár illik.
2014. jan. 19. 16:51
 12/16 anonim ***** válasza:
várd meg még 16 lesz és csak utána bas zd meg de 20 év se lene gond
2014. jan. 21. 17:28
 13/16 WheneverYouWant ***** válasza:
Pont ilyen idős volt az első bnőm amikor elhagyott egy pont ilyen idős csávóért... Ő is elég érett gondolkodásúnak érezte magát...
2014. jan. 24. 04:43
 14/16 anonim válasza:
67%
Ahogy megláttam tudtam hogy egyből szidni fogjátok őket. Ha szeretik egymást akkor miért ne lehetnènek együtt? Ismerek olyan párt akik olyan idos korukban ismerkedtek össze mint ők és már nagyon régöta együtt vannak. Szóval, ha szeretitek egymást, akkor ne foglalkozzatok semmivel csak egymással!:)
2014. febr. 10. 15:53
 15/16 anonim ***** válasza:
70%
Teljesen jo. Ferfi majd ugy 30-35 eves koraban all meg annyira a laban, hogy csaladot tudjon alapitani (hacsak nem tamogatjak meg a szulok az eletkezdest valahogy), a lany addigra idealis szulo korban lesz, ha kibirjak egymassal meg 5-10 evig, akkor idealis par lesznek.
2014. máj. 21. 13:54
 16/16 anonim válasza:
74%
Szerintem szerelemben háborúban mindent lehet
2016. márc. 24. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!