Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 15 éves lány és egy 27 éves férfi. Túl nagy a kor különbség? A lány érett gondolkodású, érett viselkedésű.
Figyelt kérdés
15 éves lány,27 éves férfi,kor különbség2014. jan. 19. 15:48
1/16 anonim válasza:
15 évesen mindenki azt hiszi, hogy érettebb a gondolkodása/viselkedése, pedig pont, hogy nem.
És igen, 12 év az rengeteg.
2/16 anonim válasza:
a címke rossz helyre ment.
igen ez nagyon sok. sok érett 15 éves lányt ismerek én is de max 18-20 éves szintűek még így is agyilag. az meg gyerek neked.
3/16 anonim válasza:
Dehogy érett. Kisgyerek, nem ismeri a felnőtt életet, bár manapság sok huszonéves sem. De szerintem azért jobb megmaradni korosztályokon belül amikor az egyik fél ennyire fiatal. Szerintem nem lenne jó kapcsolat.
5/16 anonim válasza:
"15 éves lány [..] érett gondolkodású" - vagyis pénzt keres, ellátja magát, főz mos takarít magára, szülőktől külön él? Mert 21-27 éves színvonalon ez már az alap. A 15 évesek jó részének még a vajas kenyeret is anyuci keni.
6/16 anonim válasza:
16 évesen meg annyira érett gondolkodású lesz, hogy majd potyogtatja a kölyköket
8/16 anonim válasza:
Az aztán érettségre vall, hogy összeáll egy majnem 30assal.
9/16 anonim válasza:
Nem sok hanem csekély az esélye egy igazi kapcsolatra. Tanulásnak jó.
10/16 anonim válasza:
Melyik tini nincs meggyőződve, hogy sokkal érettebb a koránál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!