Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges szerintetek? Többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges szerintetek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval! 15 éves lány vagyok. Az aki tetszik...25. Szerintetek lehetséges hogy össze jöjjünk? 200km. van közöttünk... Igazából beszéltünk már róla. Azt mondta,hogy tetszek stb... Tegnap közölte ,hogy valaki más tetszik neki. Szerintetek lehet még valami kettőnk között?

2014. jan. 18. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Pár év múlva ha még szabad esetleg igen.
2014. jan. 18. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Jobban teszed ha elfelejted a srácot, ha összejönnétek akkor is te koppannál vele. (az egy dolog h mit mond te 15 vagy ő meg 25 gondolkodj egy kicsit)
2014. jan. 18. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehetséges. De nem fog szerelmes lenni beléd, melletted majd más lányokkal fog kavarni, amikről te nem fogsz tudni, mivel 200 km van köztetek. Valamit lehet lefektet majd, arra leszel jó neki, hogy kiélje a vágyait, de többre nem igazán leszel jó. Arra is gondol az ember, hogy mennyire béna lehet az a 25 éves férfi, aki egy 200 km-rel arrébb levő kislánnyal akar összejönni, kb. végső elkeseredettségében, mivel egy ilyen kapcsolat nem valami élhető, valamit te sem illessz egy felnőtt férfihoz.

Mellesleg nincs is különösebben oda érted. most mondta, hogy más (is) tetszik neki. Ez egy nagy semmi. Ne éld bele magad és nem árt gondolkozni is néha. Nem értem, miért hiszik a 15 éves kislányok, hogy a felnőttek oda lehetnek értük....

Egyébként még írni sem tudsz helyesen.

2014. jan. 18. 11:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek teljesen a 3-as válaszolóval, ugyanezeket akartam írni.

Persze ezt most még úgyse érted, de ha majd ilyen idős leszel, akkor majd megérted, hogy miről is beszéltünk.

Lehetséges szerintem max annyi, hogy lefekszik veled párszor, de hogy nem tekint rád barátnőként, és nem is fog, na az biztos. Már a korotok miatt se lehet titeket egyenlő feleknek gondolni.

2014. jan. 18. 14:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!