Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti éreztetek már olyat hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti éreztetek már olyat hogy egyik napról a másikra nem tudtátok mit tegyetek?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a három hónapos fordulónk a párommal... Addig biztos voltam benne hogy szeretem, és hogy ez egy hosszú kapcsolat lesz. De tegnap valahogy valami megváltozott.. A párom elég perverz, de ezidáig egyszerűen nem vettem róla tudomást..Többször is fölvetette a szeretkezés témát, de én elhesegettem, mert még nem állok rá készen. De itt nem is az a baj, hogy tudom hogy ő így néz rám, és hogy vannak bizonyos elvárásai amit én nem tudok teljesíteni..Hanem az alkohol..Ő úgy gondol ré mint a világ legtermészetesebb dolgára, én meg egyáltalán nem iszom..És tegnap valahogy rádöbbentem..Hiába erőltetjük, ez nem fog hosszabb távon működni.. Azóta nem is válaszoltam az üzeneteire, nem veszem fel neki a telefont, és bezárkóztam a kis világomba, úgy is mondhatnám hogy menekülök a problémák elöl. Ezzel csak az a baj, hogy tényleg szeret. És hogy cukorbeteg..Állítása szerint körülbelül csak 30 éves koráig fog élni, és ha tényleg én vagyok az élete, akkor ez nem tudom hogyan fog rá hatni.. Én magam sem tudom mit akarok..Kérlek segítsetek...

2014. jan. 18. 10:37
1 2 3 4
 31/34 Költőnő? ***** válasza:

én spec nem szeretem, mert nincsenek jó tapasztalataim ezzel kapcsolatban. De attól még nem ítélem el.

Az meg sztem Téged minősít, ahogyan reagáltál rá.

2014. jan. 19. 14:09
 32/34 anonim ***** válasza:

Ezen a széklet inkontinencián beröhögtem :D

Imádom amikor valaki ül a fotelben filozofálgat, és kitalál dolgokat, majd azt hiszi ezzel tényeket állit :DDDD

2014. jan. 19. 14:38
 33/34 anonim ***** válasza:

"Széklettartási gondod pl pont nem lesz."

Dehogynem!!! Egy idő után mindenkinek kialakul, ha csinálja. A feleségem is így járt, már nagyon bánom, hogy anno úgy erőltettem a dolgot. Pedig nem is csináltuk minden nap.

2014. jan. 19. 15:27
 34/34 Költőnő? ***** válasza:

jó, akkor lesz. Nekem teljesen mindegy.

Amennyire én tudom, fizikum és mennyiségfüggő is. Nyilván mindenre van érv pro és kontra, nem szeretnék ezen vitatkozni.

2014. jan. 19. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!