Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti éreztetek már olyat hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti éreztetek már olyat hogy egyik napról a másikra nem tudtátok mit tegyetek?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a három hónapos fordulónk a párommal... Addig biztos voltam benne hogy szeretem, és hogy ez egy hosszú kapcsolat lesz. De tegnap valahogy valami megváltozott.. A párom elég perverz, de ezidáig egyszerűen nem vettem róla tudomást..Többször is fölvetette a szeretkezés témát, de én elhesegettem, mert még nem állok rá készen. De itt nem is az a baj, hogy tudom hogy ő így néz rám, és hogy vannak bizonyos elvárásai amit én nem tudok teljesíteni..Hanem az alkohol..Ő úgy gondol ré mint a világ legtermészetesebb dolgára, én meg egyáltalán nem iszom..És tegnap valahogy rádöbbentem..Hiába erőltetjük, ez nem fog hosszabb távon működni.. Azóta nem is válaszoltam az üzeneteire, nem veszem fel neki a telefont, és bezárkóztam a kis világomba, úgy is mondhatnám hogy menekülök a problémák elöl. Ezzel csak az a baj, hogy tényleg szeret. És hogy cukorbeteg..Állítása szerint körülbelül csak 30 éves koráig fog élni, és ha tényleg én vagyok az élete, akkor ez nem tudom hogyan fog rá hatni.. Én magam sem tudom mit akarok..Kérlek segítsetek...

2014. jan. 18. 10:37
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy boldog vele,akkor felesleges erőltetni a kapcsolatot.
2014. jan. 18. 10:39
 2/34 anonim ***** válasza:
Egész nap, minden nap.
2014. jan. 18. 10:40
 3/34 anonim ***** válasza:
cukorbetegként 70 évig is élhet. az alkoholba hamarabb belehal :D
2014. jan. 18. 10:41
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
3 hónap az nem is kapcsolat még! Ha úgy érzed nem működik hosszú távon, akkor meg lépj ki. Ami nem megy, nem kell erőltetni. Felesleges rápazarolnod időd, energiád, mert lehetnél helyette olyannal is, akivel jobban összeilletek.
2014. jan. 18. 10:42
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség, hogy 30 éves koráig fog élni, bár ha alkoholista, akkor elképzelhető. Jól átbaszott
2014. jan. 18. 10:43
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a végét nem is olvastam. Bakker. XDDDD Komolyan ezt kamuzza, hogy sajnáld, meg vele legyél??? És te elhiszed??? Hány éves vagy?
2014. jan. 18. 10:44
 7/34 A kérdező kommentje:
de ez azért bonyolult, mert úgy érné őt mint derült égből villámcsapás... minden előzmény nélkül egyszercsak szakítsak vele? úgy volt hogy a mai napot együtt töltjük.. és mi lesz a közös barátokkal?
2014. jan. 18. 10:45
 8/34 anonim ***** válasza:

"És hogy cukorbeteg..Állítása szerint körülbelül csak 30 éves koráig fog élni, és ha tényleg én vagyok az élete, akkor ez nem tudom hogyan fog rá hatni.."

Na, jó, asszem mára bőven elég volt ebből az oldalból...

2014. jan. 18. 10:46
 9/34 anonim ***** válasza:
Lépj ki még most. Ez a te vagy az életem duma, lelki zsarolás, hogy bűntudatod legyen, és ne hagyd el. De lépj ki minél hamarabb, egyre rosszabb lesz.
2014. jan. 18. 10:47
 10/34 Költőnő? ***** válasza:

ez már megint olyan tiniláv fíling:)

ha nem illetek össze és nem vagy belé igazában szerelmes, akkor ne légy vele. DE: az alkohol, ha mértékkel van fogyasztva, semmi gond vele a világon. Plusz természetes, h le akar feküdni Veled, ha szeret.

Az mondjuk már egy nagyobb probléma, h azzal etet, h 30 éves koráig fog élni :DD

2014. jan. 18. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!