Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra vagyok kíváncsi hogy ti mikor mondotok igent egy
kapcsolatnak?
ha már ismerem az illetőt
2014. jan. 17. 14:06
2014. jan. 17. 14:08
ha biztos vagyok benne, hogy beleszerettem és megbízok benne.
Ha egyik nincs meg, akkor nincs kapcsolat.
2014. jan. 17. 14:12
2014. jan. 17. 14:13
Ha tetszik...
Aztán utóbb kiderült, hogy mi lett belőle
Tehát, én ha valakivel találkoztam, és láttam esélyt, hogy komolyabb legyen, akkor mással nem randiztam... És kapcsolatnak tekintettem, ha több találkozást is terveztünk...
A féjemmel az első csók után mindetten kapcsolatnak éreztük azt, ami köztünk volt...
Kelett pár hónap, míg elhittem,hogy szerelmes vagyok (szexuálisan az első pillanattól vonzott, ennek elenére nemi életet 1 hónap után éltünk csak, de minden nap találkoztunk kollégiumban szoba szomszédok voltunk)
2014. jan. 17. 14:13
Azt hittem lehidalok.. Fenakadtam. Atrágárságszűrőn, csak meg kimaradt egy szóköz a. "Szoba szomszédok" között :):):)
2014. jan. 17. 14:14
Pár tapasztalattal a hátam mögött most már csak kizárólag szerelem esetén.
2014. jan. 17. 14:15
Én a kapcsolatnak nem mondok igent, mert a kapcsolat nem élő személy, nem szoktam vele beszélgetni. Egy kapcsolatRA akkor mondok igent, amikor úgy érzem, működőképes. Számomra akkor működőképes a kapcsolat, ha többet érzek "tetszésnél".
19L
2014. jan. 17. 14:16
Én igyekeztem mindig körültekintően válogatni de sosem ismertem ki a másikat mielőtt összejöttünk volna és ennek meg is lett a böjtje. Elég volt, hogy hasonlóan látjuk a világot, jól el tudtunk dumálni és kedveltem. Ami fontos volt nekem és kérdezgettem azt simán behazudta. Az exéről pl azt mondta, hogy megcsalta őt. Mint később kiderült forditva volt és nem is egyszeri eset hanem folyamatos több lánnyal. (persze mikor derült volna ki ez is mint mikor már engem is megcsalt) szóval ő ilyen tipus csak volt annyi esze, hogy ne reklámozza. Sajnos nincs jó emberismerő képességem és jóhiszemű vagyok igy könnyű átejteni. Ő meg nem volt teljesen hülye ehhez értett. Javasoltam neki a színészeti főiskolát.
2014. jan. 17. 14:24
Régen csak szerelmesen, aztán próbálkoztam szerelem nélkül is, mára kijelenthetem hogy csak szerelmesen érdemes. De előfordulhat, hogy bejön korábban is és szerelmes leszel.
2014. jan. 17. 14:25
Kapcsolódó kérdések: