Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Saját magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Saját magam idegesítem a pasim ex csajával, pedig ő nem is foglalkozik vele!

Figyelt kérdés

1 éve szakítottak... mi több mint fél éve vagyunk együtt... látásból ismerem a csajt, meg megtaláltam Facebook-on és elég gyakran nézegetem őt :D A Barátom már elfelejtette őt, én vagyok az élete, nem tartják a kapcsolatot, nem találkoznak, már Facebookon sem ismerősök. A Barátom családja "imád" engem, és a haveri köre is, az előző csajt egyik sem szerette. Mégis mindig azon kattog az agyam, hogy miben lehetett jobb, mint én, hogy szebb volt, hogy vajon a barátom ezt meg ezt neki is mondhatta-e, hogy a csaj miket szerethetett (már tudom a kedvenc állatát! :D, születési dátumát) és mikor ilyesmit látok, olyan számot/állatot, felmegy bennem a pumpa (persze ezt senkinek, pláne a Barátomnak nem mutatom ki), de belülről akkor is megöl engem. Inkább ne tudnék semmit!!!! Mit lehet ez ellen tenni? Adjatok valéami tanácsot! Köszi!!!

19/L

(27/F)

2014. jan. 13. 17:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igen, egy kicsit tényleg őrült vagyok. Viszont mostmár nem nézegetem őt tényleg. Nem érdekel.

Azért kutakodok utána, mert van valahol mélyen bennem egy önbizalomhiány, amit senkinek sem mutatok meg, de szeretném túlszárnyalni azt a lányt, és ez hajt engem. Ennyi.

2014. jan. 14. 22:14
 12/14 Girgoy ***** válasza:

No, hát akkor foglalkozz az önbizalom-hiánnyal. :)

Ne másokhoz mérd magad, hanem önmagadnak állíts fel mércét, alacsonyról indítva a lecet, aztán mindeng egy kicsit magasabbra helyezve. Ha így sok sikerélmény ér, nő az önbizalmad. Dióhéjban ennyi a recept. :)

2014. jan. 15. 10:38
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen Girgoy :) 100x túlszárnyaltam már a saját mércémet, de az is hajt, hogyha mások elismernek, és veszettül vágyom erre, ez is az egyik éltető erőim közé tartozik... és ezért törekszem mindig egyre többre és többre :) Tulajdonképpen ezért is kutakodom, hogy megszemléljem az értékeit, és 1000x többet mutassak fel :D
2014. jan. 15. 14:57
 14/14 Girgoy ***** válasza:
Na, ha már saját mércéd szerint is teljesítettél, akkor lazíts, állj meg, engedj ki. Az ember csak azért gürizik, hogy aztán élvezze munkája gyümölcsét. Jó szórakozást! :)
2014. jan. 17. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!