Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Saját magam idegesítem a pasim ex csajával, pedig ő nem is foglalkozik vele!
1 éve szakítottak... mi több mint fél éve vagyunk együtt... látásból ismerem a csajt, meg megtaláltam Facebook-on és elég gyakran nézegetem őt :D A Barátom már elfelejtette őt, én vagyok az élete, nem tartják a kapcsolatot, nem találkoznak, már Facebookon sem ismerősök. A Barátom családja "imád" engem, és a haveri köre is, az előző csajt egyik sem szerette. Mégis mindig azon kattog az agyam, hogy miben lehetett jobb, mint én, hogy szebb volt, hogy vajon a barátom ezt meg ezt neki is mondhatta-e, hogy a csaj miket szerethetett (már tudom a kedvenc állatát! :D, születési dátumát) és mikor ilyesmit látok, olyan számot/állatot, felmegy bennem a pumpa (persze ezt senkinek, pláne a Barátomnak nem mutatom ki), de belülről akkor is megöl engem. Inkább ne tudnék semmit!!!! Mit lehet ez ellen tenni? Adjatok valéami tanácsot! Köszi!!!
19/L
(27/F)
Mondjuk növessz agyat és használd.
Ha nyomozol utána, miért lep meg, hogy tudsz róla dolgokat? Ne nyomozz utána, nem fogsz tudni róla semmit. Pláne ha a barátod se foglalkozik vele.
De komolyan, ilyen emberek, hogy tudnak létezni...?
szerintem meg nem kéne lebaszni a kérdezőt, mert nyilván nem jókedvében csinálja, hanem nem tud szabadulni ettől a gondolattól.
kérdező: NE foglalkozz ezzel:) annak vége, neked is biztos vannak exeid, akiken rágódhatna a barátod... ha bármiben igényt tartana a csaj előnyeire, most vele lenne, nem veled.
Ha te is tisztában vagy vele, hogy alaptalan a féltékenykedés, nem jobb nálad semmiben sem a csaj, mert akkor vele lenne a párod, akkor miért csinálod ezt?
Tényleg nem tudsz leállni ezekkel a gondolatokkal? Fordítsd az előnyödre! Ha pl. azt gondolod, hogy a volt barátnőnek jobb a feneke (csak egy példa, nem kell fennakadni rajta), akkor tornázz, legyen a tied a jobb. Ha azt fantáziálod, hogy ő mondjuk olvasottabb volt, akkor olvass többet! Szerinted jobb az ágyban? Te legyél még nála is jobb.
...de a legjobb az lenne, ha elfelejtenéd, nem nyomozgatnál utána, és nem foglalkoznál vele egyáltalán. Kösd le magad! Annyi mindent lehet csinálni az életben! Válassz egy hobbit, ami leköti a figyelmedet! Tanulj, hogy ne gondolj rá annyit! Keress barátokat, akikkel a saját életeteket élheted, és nem az övén kell gondolkodnod! Foglalkozz többet a pasiddal! Takaríts, süss-főzz, vállalj plusz munkát, iratkozz be tanfolyamokra, tanulj nyelveket, ésígytovább, milliárd dolgot tehetsz, ami hasznosabb annál, amit most teszel.
en is igy vagyok, csak sajnos az anyosom azt mondta a baratomnak, hogy eddig az a lany volt a legnirmalisabb baratnoje (az ex:@) de szerinten befogadtak engem is .
amugy en azzal probalom magam nyugtatni, hogy o a mult , es mar nem is beszelget vele, nekem mondja, hogy szeret stb:)
Köszi mindenkinek!!!:)
Az első kettő kommentet figyelembe sem veszem, hiszen hétfő van, és Ti még biztosan nem voltatok szerelmesek az életetekben :P
A többieknek köszönöm a választ!!! ;) Pont ezt szoktam, hogy az előnyömre fordítom a "féltékenykedést". Csak a tanulásban volt jobb nálam, hiába, hogy bejutott egy egyetemre, de a boltban vásárolni sem tudott, és pont ezért szeret engem a Barátom, mert kiállok magamért, és mert meg tudom mutatni önmagamat (egészséges szinten). Szóval köszi mindenkinek! :) Foglalkozok én a saját életemmel is, csak na... ilyen a féltékenykedés! :) Többet nem kutakodok utána... nem érdekel...
Kedves Hatos!
Próbálj meg Te sem foglalkozni a volt barátnővel!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!