Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leirom az eletem legrosszabb szakitasat, kerek barkit aki tud, mondjon rosszabbat. Segitetek?
Figyelt kérdés
Osszejottem egy lannyal.Epp egy hosszu es zuros kapcsolaton volt tul,tudtam h boldogga kell tegyem amennyire csak tudom ahoz h mukodjon a kapcsolatunk.Ket honapig minden nagyon jo volt.Bemutattam otthol,o is engem,minden siman ment.A szex nagyon jo volt vele es mindent megtettem volna a szerelmeert.O is azt mondta h szeret es latszott is rajta h boldog.Probaltam minnel pozitivabb lenni mellette es a leheto leg jobban odafigyelni ra,nembeszelve az aldozatokrol amiket erte hoztam.Aztan vagy 2 napig nem sokat beszeltunk,majd harmadik nap hivtam.Mondta h faj a feje,mire en azt mondtam h egy napot hadjon ki es pihenjen mire o lehulyezett,amit en rafogtam a nyugossegre.Ra fel orara hivott...habogva eloszor azt mondta tartsunk szunetet,aztan h szakitsunk.Letettem es csak par ora mulva irtam neki.Az smsekben ugy beszelt velem mint a kutyaval,mikor az erzeseimrol beszeltem azt mondta h rinyalok,meg h nem ismertem sose igazan es h csak egy mulo szeszely volt az oka h osszejottunk.Idovel en kertem h ha arrol van szo h azt akarja elerni h igy konnyebben elfelejtsem akkor nagyon teved es csak rosszabbat tesz vele,...de nem tortent meg.Mikor kerdeztem h eppen mit is erez irantam annyit mondott h nagyon kozonbos vagyok szamara.A tovabbiakban egyre csak csunyabban beszlet velem.Szerintetek letezik olyan h valaki ilyen hirtelen kiszeret valakibol?De meg jobb kerdes h van e olyan h egy normalis ember ilyen szar ember modjara dobjon ki valakit akit,attol fuggoen h szeretett e valaha vagy sem.Nem ertem miert nem lehetett ugy befejezni ezt h legalabb nekem egy szep emlek legyen.Szerintetek mire gondoljak?Es fogok e meg bizni emberbe valah vagy mindenkiben ezt fogom ezutan latni?2014. jan. 11. 18:12
11/19 anonim válasza:
A sztori után úgy érzem, hogy tévesen ítéled meg a helyzeted. Ez a csaj nem szeretett téged, és nem is volt boldog veled. Szóval láss tisztán, felejtsd el, és legközelebb ne nyald ki senkinek a popsiját...
12/19 A kérdező kommentje:
Nem nyaltam volna ha nem tett volna o is igy.Ezert ereztem azt h megerdemli...
2014. jan. 11. 18:37
13/19 anonim válasza:
Szerintem ő nem szeretett téged, csak a zűrös kapcsolat után kellett neki valaki, aki kirángatja a gödörből. Pont te voltál rosszkor rossz helyen. Valószínüleg jobban lett, vagy rájött, hogy nem tudja tovább megjátszani magát, vagy megszánt, hogy kihasznál téged, ezért lett ilyen hirtelen. Ne sajnáld. Jellemtelen lány. Te pedig most sértett vagy és csalódott, ami jogos. Add ki a dühöd, sírd ki a fájdalmad de másokat ne bánts. Ugyanis mindenki azt kapja vissza az élettől amit beletett. Idővel túl leszel rajta, és hidd el léteznek normális emberek is. Jobbulást!
14/19 A kérdező kommentje:
Hat igen,nem allitom h egy szent vagyok de en mindig csak a szart kapom az elettol.Nem arrol van szo h nem kaptam iPhonet senkitol vagy ilyenek,komoly dolgok amik meghataroztak az eletemet.Itt vagyok majdnem 21 eves es szerintem nem tulzok ha azt mondom h szinte soha semmit nem kaptam az elettol,akkor miert is legyek en jo ember?
2014. jan. 11. 18:42
15/19 anonim válasza:
Lehet ilyen hozzáállással is élni, csak nem érdemes. :) Ha önsajnálatba süppedsz, nem lesz jobb. Ha rossz ember akarsz lenni, akkor tessék, de akkor sem leszel boldog. Nem lenne egyszerűbb tenni valamit, hogy jobb ember légy? A hasonló a hasonlót vonzza, ha egy vígkedélyű, kiegyensúlyozott ember vagy, aki egyedül is boldog, akkor ilyen lányok is vonzódnak madj hozzád. Csak ne árts másnal, légy pozitív, és visszakapod az élettől, hidd el. Persze, nem muszáj így tenni. Lehet gonosznak és szomorúnak is lenni. De akkor ne panaszkodjunk.
16/19 anonim válasza:
Semmit nem kaptál az élettől? Már megbocsáss, de semmi jogod elvárni, hogy bármit is kapj az élettől! SEMMI! Az élet nem igazságos, ezt el kell fogadni. Tenned kell amit tudsz, amit akarsz, és nem várni, hogy valami jót kapj!
17/19 A kérdező kommentje:
Ne harahudjnde sok olyan ismerosom van akinek penze van,baratnoje,sok baratja.Nekem eggyik sincs es sosem volt,csakh ok se tettek semmit erte,csak az olukbe pottyant es azota szarnak ram miota rajottek h par fokkal jobban szitualtak.
2014. jan. 11. 18:55
18/19 anonim válasza:
Kérdező ne hisztizz mint egy p*csa, férfi vagy találtál egy csajt aki nem volt megfelelő ennyi lépj túl rajta, meg is dugtad, sok újat úgy se tudott volna adni, amit meg adott akármelyik rendes csaj megadja, ne menj át emoboyba mert ez a gyengeség igazi jele.
19/19 Költőnő? válasza:
csinálhatod innentől persze másképp is, csak ne csodálkozz, ha még több kaksi ömlik majd a nyakadba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!