Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadhatnám el azt, hogy csak barátság lehet köztünk?
Annak a lánynak, akibe szerelmes vagyok, csak a barátja lehetek. Nem hiszem, hogy ez a dolog változhatna, mivel már évek óta ez megy. Most jutottam el odáig, hogy az idegösszeroppanás szélén vagyok, de nem tudom elengedni, mivel nekem ő nagyon fontos és szerintem én is neki, csak valamiért nem vagyok számára vonzó (vagy nem tudom), ezért csak a legjobb barátja vagyok.
Hogyan tudnék beletörődni ebbe a helyzetbe és elfogadni ezt?
1) ne tartsd vele a kapcsolatot
2) ne úgy viselkedj, mint egy szárazbarát, hanem mint férfi. Ha nem megy, akkor 1-es pont
És ha nem tudom megszakítani vele a kapcsolatot, mivel minden nap látom?
Próbálok férfiként viselkedni és nem úgy mint egy papucs, vagy mint egy fiúhaver, de azért néha túl kedves és figyelmes vagyok... Bár rossz, hogy ez nem erény manapság.
Nincs más megoldás. Meg kell vele tartani a 3 lépés távolságot. Ha ott maradsz barátnak, akkor esélyed sem lesz tovább lépni. Mindig rád vetül az árnyéka.
Fájdalmas, de ez van.
Arról nem is beszélve, hogy néha látom a pasijával. Az olyankor eléggé a padlóra küld és napokig teljesen magamon kívül vagyok.
Ő meg megkérdezi, hogy mi a bajom... Áhh!!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!