Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is féltékenyek lennétek?
Egy hónapja járok a barátnőmmel, és az utóbbi időben elég féltékeny.
Az én legjobb barátom egy lány. Kb. 8 éves korunk óta vagyunk jóba. Kb. 1 éve rászoktunk erre az ölelgetős dologra. Pl. hogyha jól sikerül a dolgozatunk, vagy van valami jó hírünk vagy valami akkor mindig megöleljük egymást. Ez így van akkor is ha köszönünk/elköszönünk egymástól. Tudom, hogy a barátnőm féltékeny, nem nézi jó szemmel. Nem vagyunk szerelmesek egymásba, mert ő az én haverommal jár, én meg a barátnőmmel.
Szóval, lányok, joggal féltékeny Petrára? Ti is azok lennétek?
16 F
En biztos feltekeny lennek.. Nehogymar a pasim mas csajt olelgessen rajtam kivul
16L
Nem a jogos a lány részéről... ha nincs bizalom akkor az már régen rossz! Beszélgess el a csajoddal.
25f
nem érdekelne hisz velem van nem vele
19/l
Megoszlanak a vélemények és ez természetes mert nem vagyunk egyformák...
3 lehetőséged van:
- Beszélsz vele, hogy ezt hagyja abba mert felesleges.
- Ha nem hagyja abba akkor elhagyod a fenébe mert egy túl féltékeny nő vagy épp pasi az csak kapcsolat romboló.
- Ha nem hagyja abba akkor engedsz neki és beszélsz a haver csajjal, hogy ne haragudjon, de a barátnődet zavarja és nem akarsz ebből gondot így meg kell szüntetni az ölelgetést.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!