Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez tényleg igaz, hogy egy idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg igaz, hogy egy idő után a szerelem átalakul szeretetté?

Figyelt kérdés

Úgy értem ,hogy van egy párom akivel kb 3hónapja vagyok együtt és már nincs bennem az az igazi tűz,láng,vágy amit az elején éreztem iránta.

Mostmár csak úgy jó vele,szeretem csak nem úgy ,mint az elején.

Ez gáz? Szerintetek? Veletek volt már ilyen?

2014. jan. 9. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb igen, de 3hónap kicsit kevés, szerintem átlagba 1-2év után szokott eltűnni a szerelem.
2014. jan. 9. 20:29
 2/9 anonim ***** válasza:

3 hónap az kevés erre

5-10 év akkor már igen

lelohadt a lángod

2014. jan. 9. 20:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Már 3 hónap után? Általában ez több éves folyamat.
2014. jan. 9. 20:31
 4/9 A kérdező kommentje:

Úgy értem ,ha nics velem megőrülök,meg hiányzik,de néha úgy érzem csak ,hogy jó vele.

Ez miért van?

2014. jan. 9. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Úgy igazából a legtöbb esetben 3 hónap alatt még csak ki sem alakul igazán a szerelem, még akkor kezdődik, nem hogy akkor múlna el. :D Ha tíz éve lennétek együtt még csak-csak megérteném.

Ez nyilván csak vonzalom volt köztetek az elején.

2014. jan. 9. 20:43
 6/9 PearlDiver ***** válasza:

Nem kell megijedni, hanem tenni kell a kapcsolatért. Ugyanis a szerelem nem magától alakul át, azért meg kell dolgozni! Mindenféle úton-módon ismerjelek meg egymást egyre jobban, változatos helyzetekben. Mind az 5 szeretetnyelvre gondoljatok, és legyetek ott mindig egymás számára.

24F

2014. jan. 9. 21:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Másfél-három év alatt alakul át.

Ha 3 hónap után így érzel, akkor ki sem alakult a szerelem, akkor csak az a lényeg, hogy legyen valakid, de nem maga a személy a fontos!

2014. jan. 9. 21:20
 8/9 anonim válasza:

nekem is volt ilyen.. én küzdöttem, hogy mindig beleszeressek, hiányzott nekem is.. de ha nem volt velem az is jó volt.. de mi sokat veszekedtünk ennek ellenére.

a végén nemsokkal az első évfordulónk előtt szakítottunk

hány éves vagy?

ha gondolod írj privátba! :)

2014. jan. 9. 22:19
 9/9 anonim ***** válasza:
igen előfordul már 2 év után is. velem is hasonlóak az érzések, mint nálad.
2014. jan. 11. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!