Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy normális párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy normális párkapcsolatban hányszor keresik egymást a felek egy héten?

Figyelt kérdés

2014. jan. 8. 22:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az én párkapcsolatomból kiindulva, naponta :D Jó nem kell hosszú, nyálas dumákat levágni :D de azért jó tudni h a másiknak, jó vagy sz*r volt e a napja, minden okés e vele...
2014. jan. 8. 22:09
 2/14 anonim ***** válasza:
pontosan 7xer..többször nem illik!iratlan szabály!
2014. jan. 8. 22:09
 3/14 anonim ***** válasza:
Kérdező: áruld el a korotokat is, mert azért az egy kicsit számít. Köszi.
2014. jan. 8. 22:12
 4/14 anonim ***** válasza:
2
 5/14 anonim ***** válasza:
Az szar, mert én együtt élek a pasimmal, 7szer talizni? :D
 6/14 anonim ***** válasza:
Minden nap. Ha nem is a nyálas szövegek miatt, de jó tudni, hogy mi van a másikkal, nah meg jól esik a tudat, hogy gondolt rám :)
2014. jan. 8. 22:16
 7/14 A kérdező kommentje:
25 Nő/36/pasi
2014. jan. 8. 22:18
 8/14 A kérdező kommentje:
Szóval én 25 éves vagyok a párom meg 36 éves.
2014. jan. 8. 22:29
 9/14 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, hogy minden nap. Legalábbis nálunk nem szokott úgy eltelni nap, ha nem vagyunk együtt, hogy ne keresnénk egymást telefonon vagy face-en.
2014. jan. 8. 22:41
 10/14 anonim ***** válasza:

Mi is majdnem minden nap találkozunk. Egy helyen élünk kb 20 perc séta köztünk a távolság:)

Legtöbbször csak elmegyünk, sétálunk, beszélgetünk, összebújunk :3

De úgy is szoktuk hogy egyik nap én megyek át hozzá, másik nap meg ő jön ide.

Hétvégén mindig csinálunk valami programot, többnyire kettesben vagy társasággal :) Egy baráti társaságunk van, így nincs ebből vita hogy ki kivel megy bulizni ha megy :) Mert mi mindketten ritkán megyünk. Nem vagyunk azok a nagy bulizósok, inkább más programot találunk magunknak, amit élvezünk :)

Ha csak hétköznap találkozunk legtöbbször csak 1-2 órát töltünk egymással, beszélgetünk, elvagyunk stb... Hétvégén meg több időt töltünk el egymással, akkor szinte mindig együtt alszunk :)

De hamarosan én odaköltözöm hozzájuk, mert nem bírom már a panelt elviselni, meg ha hétvégén 2 hetente ha hazajön a nővérem akkor mindig osztozunk a szobán és valószínű hogy végleg hazafog költözni mert nem bírja tovább az orvosit :( Így majd elmegy dolgozni és szeptembertől elmegy tanulni valami szakmát vagy technikumra megy. Még nem tudja.

Mivel már én is 20 éves vagyok javarészt dolgozok már, tehát van keresetem, így megbeszéltük a párommal meg anyósékkal hogy akkor nyugodtan költözzek oda, egy teljes lakrészünk lesz megcsinálva amit majd tavasszal el is kezd a párom. Addig meg el leszünk a szobájába :)

2014. jan. 8. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!