Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » De hogyan tegyem? El akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

De hogyan tegyem? El akarom hagyni!

Figyelt kérdés
Ezt már nem lehet elviselni,másfél éve leszünk együtt,ő soha nem jön oda hozzám megpuszilni soha nincs hozzám egy kedves szava,mikor meg ismertem nem volt ilyen,nem tudom mi lett vele.. én a sarokig nem mehetek ki magam.. nála lakok vagyis az anyukája fogadott örökbe de össze jöttünk,soha nem mehetek bulizni,sétálni,még sétálni sem mehetek de ő sem jön velem,folyton csak a gép előtt van facebookozik,én le töröltem magam,nem figyel rám,sosem beszélgetünk,unalmas az életem,olvasgatok könyveket más semmit nem csinálok,elegem van... az öngyilkosság határán vagyok.. mindig figyeli mit csinálok mivel egymás mellett van a gépünk.. mikor én oda nézek rögtön azt mondja mit figyelsz,vagy ép rögtön elkattint,kezdem meg utálni.. félek ha szakítok vele az anyukája szurkálna meg piszkálna,egy barátnőm sincs,másfél éve börtönbe vagyok.. mit tegyek? ugy érzem hogy szeretem de ezt már nem lehet elviselni... elhagyjam? de akkor hogyan felejtsem el? át birnák menni a másik szobába,de akkor is egy házban vagyunk és ha meglátnám megszakadna a szivem.. próbáltam vele szakitani pár napja de..... kibékültünk.. segítsetek kérlek!!nála lakok de nincs hova mennem ,csak javitóban

2014. jan. 7. 13:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Hagyd ott minél hamarabb.
2014. jan. 7. 13:47
 2/2 Paulik Áron ***** válasza:
Mindenképpen menj el a közeléből, akár a másik szobába, akár vissza az intézetbe... a teljes kiszolgáltatottságnál nincs rosszabb...
2014. jan. 7. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!