Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vissza akarom szerezni a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza akarom szerezni a volt pasimat hogy tegyem?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve jártunk 3 hetet!Ő szakított.Én 16 voltam ő 23.Azt mondta túl félénk vagyok.Akkor még szűz voltam és ő volt az első komolyabb pasim.Ráadásul ki volt gyúrva és kicsit félénk voltam bevallom.Sőt így visszagondolva már megértem miér döntött így.Igaza volt.Azóta voltak olyan pillanatok amikor sikerült elfelejteni.Azóta már volt 2 pasim.Az egyikkel nem tudtam együtt lenni mert még a volt apsimra gondoltam.A másikkal sem jártam 2 hétnél tovább.Talán mert nem is akartam kapcsolatot.Majd 2009 tavaszán jött a szerelem.Azóta még mindíg együtt vagyok a mostani pasimmal.Ő segített elfeledni a volt pasimat mert úgy igazán szerettem.1 éve és 2 hónapja vagyunk már együtt.DE megint egyre többet gondolok a volt pasimra.:S És úgy érzem a mostani kapcsolatom kihült.Már nem szeretem a barátomat :( Ő viszont mindennél jobban szeret és azt mondja én vagyok neki az igazi és nme akar elveszíteni :( Én úgy érzem már csak barátként tekintek rá.Jólesik megölelni de már az ölelés sem olyan.Valami kihült bennem.És egyre jobban az van bennem hogy milyen jó lenne ha a volt pasimmal lennék.És tegnap is azon gondolkodtam hogy kéne vele ujra összejönni.Msnről már rég letörölt,iwiwen fent van de félek megírni neki mi van...Nem akarok beégni.Soha nem írnám meg neki!Már mindenre gondoltam.Pl:én is abba az edzőterembe mennék ahova ő jár de tőlem az túl messze van.Fogalmam nincs mit tegyek.:S Nem vagyok belé szerelmes.Nem értem miért ragaszkodom ennyire hozzá.Ha a sors úgy akarná akkor úyis összejönnénk.Jó lenne vele :(

Msn-en jó lenne valakivel beszélni erről.Senkinek nem mondtam el ezt.Légyszi írjatok!Előre is köszönöm!

2010. máj. 31. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:
van egy ötletem. csinálj magadnak még egy msn címet, és beszélj vele úgy! mond hogy szeretnél vele lenni... győzd le a félénkségedet!
2010. máj. 31. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:

3 hetet jártatok..ez nem lehetett olyan vérkomoly,hogy emiatt felrúgj egy 1 éves kacsolatot.

De az már elég baj,hogy nem szereted a mostanit:( Csak te tudod ezt eldönteni:/

2010. máj. 31. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!