Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért játssza velem ugyanazt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért játssza velem ugyanazt újra meg újra?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, a srác is ennyi idős.

2 évig voltunk együtt, szeptemberben szakított velem. A kapcsolatunk alatt is volt már egy rövid szünetelésünk, mert ő "elbizonytalanodott az érzéseiben", így időt adtam neki. Két hét után jött, bocsánatot kért, és elmondta, rájött, mennyire szeret, és folytassuk. Én belementem természetesen, láttam rajta, hogy megbánta, és most már biztos az érzéseiben. Fél évvel később, szeptemberben újra eljátszotta ugyanezt, így szakítottunk. Ezután pár hétig hanyagoltuk egymást, de ő újra keresni kezdett, flörtölt, kedves volt. Elkezdtünk találkozgatni, mintha elölről kezdenénk a kapcsolatunkat, minden nagyon jól ment, csókolóztunk, együtt aludtunk, stb. Már kimondatlanul is egyértelmű volt számomra, hogy újra együtt vagyunk. Erre egyik pillanatról a másikra hirtelen közölte december közepén, hogy most már nem érzi azt irántam, amit eddig, nem szeret, és nem szeretné folytatni a kapcsolatunkat sem. Én összetörtem, váratlanul és megalázóan ért a dolog, nem is kerestem utána. Erre most két napja megint keres, írogat, érdeklődik, flörtöl, kedveskedik, találkozni akar. Nekem már nagyon elegem van ebből, borzasztóan beleuntam.

Elnézést a hosszú sztoriért. A kérdésem lényegében az lenne, hogy szerintetek mégis mi játszódhat le benne, miért csinálja ezt velem? Szerethet egyáltalán, csak néha elbizonytalanodik valami miatt, vagy tudatosan játszik velem? Köszönöm az értelmes válaszokat előre is!

2014. jan. 1. 17:51
1 2
 11/15 Költőnő? ***** válasza:
46%

ÉN nem csinálok ilyet senkivel, ergo fogggalmam sincs és nekem nem az jött le, h az okára lennél ténylegesen kíváncsi, hanem h Te mit tégy.

"Szerethet egyáltalán, csak néha elbizonytalanodik valami miatt, vagy tudatosan játszik velem?"

erre meg lényegében sztem majd minden kommentben ott a válasz. Ne támadj, ne tombolj, hanem olvass a sorok között.

2014. jan. 1. 18:33
 12/15 ASOT ***** válasza:
100%

Najó a kedvedért kifejtem:

A fiú:

volt egy időszak mikor szeretett nagy szerelem, boldog kapcsolat szex , gyengédség társaság időtöltés megkapott mindent ami hiányzott az életéből

Majd egyszer egy szép napon ez elmúlt. Már csak barátként kezelt , jó voltál szexre társaságra ha éppen szexelhetnéke volt vagy éppen egyedül érezte magát.

És ott voltál te az egyetlen személy akit ismer az egyetlen női személy akivel volt neki kapcsolata akivel nem kellett mindent előről kezdeni csak pár szép szót mondani neki mert tudta h te még szereted őt és vissza fogod fogadni.

ergo kézenfekvő voltál. Egyszerű problémamentes.

Aztán megint eltelt egy kis idő és megkapta amire szüksége volt a társaságot a szexet, aztán megint elvolt egyedül , élte az életét boldogan. Aztán megint rájött a magány és ismét a használt ruha ami a szekrény alján hevert egyszerű volt felvenni mintsem megismerni valaki mást és új kapcsolatot kialakítani.,

Ehhez túl lusta volt és túl gyorsan kellett neki a megoldás.

Noss ennyi.

2014. jan. 1. 18:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm, ASOT, hgy megmentettél ennek a leírásától. Ma padlón van a grafomániám. Minden szavad igaz. Annyival talán kegészíteném, hogy vannak, akiknek szükségük van visszaigazolásra: lám, én ezt is megtehetem, akkor csábítom vissza, amikor csak akarom.
2014. jan. 1. 18:47
 14/15 Költőnő? ***** válasza:
úgy úgy!
2014. jan. 1. 19:02
 15/15 A.R. ***** válasza:
Gyönyörűen ki vagy használva. A női hiúság fellegvára vagy azt kell mondjam. És persze egy bazári majom is, hogy ezt hagyod.
2014. jan. 1. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!