Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért játssza velem ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért játssza velem ezt a játékot?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akibe nagyon szerelmes lettem mostanában, de kezdem úgy érezni, hogy csak szórakozik velem.

Eljártunk randizni, és nagyon jól sikerültek a közös programok szerintem. Múlt hétvégén kirándulni mentünk, vacsorát főzött nekem, jól éreztük magunkat. Azután csak ezen a 7végén tudtunk volna legközelebb találkozni, de telefonon nem tudtam elérni, írtam sms-t, arra sem válaszolt, fogalmam sincs, mi a gondja most.

Már egyszer korábban is megcsinálta ezt velem, de utána olyan kedves és aranyos volt, hogy megbocsájtottam neki és elfelejtettem ezt a "balesetet".

Nem értem, hogy miért nem tisztel meg annyival, hogy legalább válaszra méltat. Ha nincs kedve jönni, vagy más programja van, vagy egyszerűen nem akar tőlem semmit (bár az elmúlt hetekben ennek épp az ellenkezőjét tapasztaltam), akkor miért nem lehet megmondani őszintén?

Fogalmam sincs, hogy miben hibázhattam, de úgy érzem, semmiben.

Ahogy látom, olyan a hangulata, mint egy hullámvasút.

Főleg nők válaszai érdekelenének.

2013. szept. 8. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:

" olyan a hangulata, mint egy hullámvasút"

ezzel a nők többsége így van.

De én rákérdeznék erre, ha nem válaszol, akkor tisztázni, hogy te mit vársz tőle, mert ez így nem állapot.

Megj.: az is lehet, hogy kóstolgat téged, meddig mehet el veled. Én is ilyen szeleburdi voltam az első kapcsolatomban. Hogy hogy bírt velem az akkor i pasim azt én magam sem tudom :)

2013. szept. 8. 21:56
 2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy össze van zavarodva valami miatt. Próbálj vele kapcsolatot létesíteni és beszéld meg vele a dolgot.
2013. szept. 8. 21:56
 3/5 A kérdező kommentje:

" az is lehet, hogy kóstolgat téged, meddig mehet el veled. Én is ilyen szeleburdi voltam az első kapcsolatomban. Hogy hogy bírt velem az akkor i pasim azt én magam sem tudom :)"

Már egyikünknek sem ez lenne az első kapcsolata, nem is tinik vagyunk már, hanem 26 és 28 évesek. Jó, persze azt én is tudom, hogy az életkor nem garancia semmire sem egyeseknél :-), de utoljára egy gimis szerelmemnek voltak hasonló húzásai, csak akkor még 16 évesek voltunk...

2013. szept. 8. 22:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Na,velem ugyanezt megcsinálta egy srác.:) Most jelenleg a válaszára várok még mindig,ami elvileg soha se fog eljönni... Talán elbizonytalanodott.. De akkor meg előtte miért mutatott mindent annyira egyértelműen?

Kérd számon és tisztázd vele,hogy mi ez az egész és hogyan tovább. Én is ezt fogom tenni,mert megbocsátani megbocsátok dolgokat de nekem már se energiám se kedvem állandóan játszadozni. Úgy érzem magam mint egy szerencsétlen Rómeó,hogy itt kéreti magát és én vagyok,aki ezt az egészet jobban szeretné(vagy egyáltalán szeretné). Jó lenne tudni,hogy várjak-e még rá vagy keressek valami más életcélt..:)

2013. szept. 8. 22:06
 5/5 anonim válasza:
Ő lehet megragadt ezen a szinten
2013. szept. 8. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!