Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek "sok" ez a 2 év?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek "sok" ez a 2 év?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, a srác, aki tetszik 15. Alakulóban vannak a dolgok. Szerintetek ez a 2 év sok? Érettebb vagyok a korombelieknél, nem vagyok az a "kislány"... :) Köszönöm az értelmes válaszokat!

2014. jan. 1. 15:22
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Az, hogy kívülről miként festesz, nem jelenti, hogy értett vagy. Gyakran azok a leg gyerekesebbek belül, akik kívül érettnek tűnnek. Mindketten gyerekek vagytok még. Ez nem leszólás volt, csak megállapítás. Persze annyi idősen én sem úgy éreztem... :)
2014. jan. 1. 15:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez komoly kérdés? 2 év korkülönbség semmi!!! A párok alig 5-10 %-a azonoskorú csak, utána ez a legelterjedtebb korkülönbség.
2014. jan. 1. 15:26
 3/9 anonim ***** válasza:
#2-es vagyok! Elfelejtettem hozzátenni: ha tényleg érettebb lennél a korodbelieknél, akkor nem kérdeznél ekkora hülyeséget! :D
2014. jan. 1. 15:29
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem unalmas még ez a "érettebb vagyok a korombelieknél" duma?Nem igaz...Ugyan olyan vagy, mint minden normális 13 éves lány (valószínűleg) csak hülyékkel vagy körülvéve, amiről te nem tehetsz.Visszatérve a kérdésre, 2 év az semmi.
2014. jan. 1. 15:29
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
ez igaz, hogy sokan érettebnek hiszik magukat, de egyértelmű, hogy ilyen kérdéssel még enm vagy elég érett egy kapcsolathoz. persze hajt a kíváncsiság, meg kipróbáltok pár dolgot, de ne szmíts semi komolyra, az ember általában 5x annyi emberrel fekszik le, mint amennyit szeret is. meg enm minden fellángolás szerelem.
2014. jan. 1. 16:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Ne mondd, hogy nem vagyok elég érett egy kapcsolatra, mert nem így van :)
2014. jan. 1. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtuk, hogy kapcsolatra nem vagy érett, hanem hogy érettebbnek gondolod magad, annál, mint amennyire valójában érett személyiség vagy!
2014. jan. 1. 17:58
 8/9 A kérdező kommentje:
#5 "de egyértelmű, hogy ilyen kérdéssel még enm vagy elég érett egy kapcsolathoz."
2014. jan. 1. 19:14
 9/9 anonim ***** válasza:

"Ne mondd, hogy nem vagyok elég érett egy kapcsolatra, mert nem így van :)"

ha ilyen érett vagy, a kérdést is megválaszolhatod magadnak helyettünk.

2014. jan. 1. 19:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!