Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőm már nem úgy szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm már nem úgy szeret mint az elején mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mondta hogy nem bízik bennem már a legelejétől fogva és most voltak közöttünk viták és így közölte velem hogy már nem úgy szeret ahogyan az elején.Ezt én nagyon nehezen viselem.Mondta hogy nem teszi ki sehova hogy kapcsolatban vagyunk addig amíg nem úgy szeret ahogyan az elején de pedig együtt vagyunk.Esetleg az lehet a probléma hogy másra vágyik vagy bulizhatnékja van vagy mi lehet mert előttem nagyon bulizós lány volt és eléggé szeretett flörtölgetni ez hiányozna neki vagy mi lehet?Fel kéne dobnom a kapcsolatunkat megint mert az elején sokat sétáltunk moziba mentünk ilyesmi csak most az a baj hogy nekem az anyagiak nem engedik ezt meg jó sétálni tudunk oda nem kell pénz de még is úgy érzem hogy másra vágyik jól érzem?Sajnos autóm sincs hogy mehetnénk kirándulni vele vagy valami mert menne szívesen és mondtam is neki mikor lesz úgy pénzem el is megyünk ahova gondolod meg minden.Vagy esetleg az lehet a baj hogy elelyinte vittem neki bombont csokit ilyesmit és hiányzik neki nem tudom mi tévő legyek kérlek segítsetek nagyon fontos a számomra !!

2013. dec. 29. 09:49
 1/9 anonim válasza:
rátapintottál a lényegre: anyagiak, autó
2013. dec. 29. 09:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát az is lehet de mondta hogy őt nem érdekli a pénz de szerintem is jobb lenne ha ezek adottak lennének. De sajnos ez nem adott :S
2013. dec. 29. 09:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Barátnőm is szeret azért mert ahogy beszélgetek vele ő is mondja hogy örülne ha úgy szeretne mint az elején.De fontos lenne ezt meg oldani mert nem szeretném semmi képen elveszíteni nagyon kétségbe vagyok esve. :( :(
2013. dec. 29. 10:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Valaki segítsen mert nagyon ki vagyok lelkileg és nagyon fontos nekem mindent meg szeretnék tenni érte hogy ne veszítsem el !!!!! :( :( :(
2013. dec. 29. 10:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy jöttek ide az anyagiak. Azzal kezdted az egész mondandódat, hogy nem bízik benned az legelejétől fogva. Kérdem én, akkor, hogy a fenébe vagytok még együtt? Mit csináltál, hogy nem bízik benned? Ez a probléma nem a pénz. Nem szeret úgy, mint az elején, mert valószínűleg nem úgy viselkedsz, hogy úgy szeressen. Már ne haragudj meg többi kérdés sem anyagiak kérdése. Lehet többször bókolni, dicsérni, kedveskedni neki pénz nélkül is. Gondolom enni esztek, főzhetsz neki vacsit, egy kis gyertyafény, vagy közös fürdő, masszás, stb.,közös Dvd-zés, sétálás..stb. ezek semmibe nem kerülnek..Esetleg egy kávét vagy teát megengedhetsz magadnak valahol, mert az azért nem olyan nagy összeg. Ha a barátnőd inkább bulira vágyik, miért nem mész el vele? Összehívjátok a haverokat, barátokat, barátnőket, vesztek közösen vmi innivalót, mondom neked ha többen vagytok 200-300 forintnál többet nem kell fizetni érte, csomó szórakozóhelyen sem hétköznap, sem hétvégén nem kell belépőt fizetni, ha meg neki az nem felel meg, hanem puccos helyre akar menni, akkor fizesse ő. 1 szál rózsa 200 Ft, nem kell minden nap venni, de szerintem ezt te is megengedheted, vagy írsz neki vmi kis papírra egy üzit, hogy szereted és odarakod, ahol majd megtalálja...stb. Egyébként szerintem inkább nem kedveskedsz neki pénz nélkül eleget, meg eljátszottad a bizalmát. Ha ez nem így van, hanem csupán a pénzhiány miatt ilyen, jobb is, ha vége.
2013. dec. 29. 10:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Igazad van!De nekem azt mondta hogy azért nem bízik meg bennem mert az előző pasijai is átverték és így nem bízik már a pasikban.Meg igen volt rá olyan példa hogy hazudtam neki egyetlen egy dologban volt barátnőmtől kaptam még annó egy plüst és kérdezte hogy kitől van én meg mondtam neki hogy vettem és nem mondtam meg az igazat ebben teljes mértékben igazat adok neki hogy rosszul esett neki mert aztán el mondtam neki nagy nehezen és azt gondolta hogy nekem az valamit is jelent pedig semmit nem jelent csak ott volt a polcon ennyi és ezen egy kicsit be rágott amit meg értek.De a másik dolog hogy ő is hazudott nekem kétszer nem mondta el a dolgokat nekem is rosszul esett ez igen és ezért meg is értem.De amikor az én esetem történt akkor másnap le hívtam és a szemébe mondtam neki hogy bocsánatot szeretnék kérni ezért a dologért meg értem hogy haragszol igazad is van de szeretlek és nagyon fontos vagy nekem és mondom tudom hogy nincs ezzel le rendezve ez volt a mondandóm.És aztán mondtam neki hogy ez volt az első és az utolsó hogy ilyen volt és szeretném helyrehozni mert nagyon szeretem és köszi jó ötleteket adtál !!
2013. dec. 29. 10:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Bár nem tudom hány évesek vagytok, de szerintem nagyon dedós dolog ilyen apróságokban is hazudni. Alapjában nem kell hazudni, sem füllenteni. Sok embernek van a volt párjától/ párjaitól emléke, emlékei.Én sem dobtam ki, mert minek is kéne? Kaptam, emlék egy olyan embertől, akit szerettem, de már mást szeretek és ennyi. Ezen nincs mit rinyálni, én sem rinyálok érte. Aki ezen felháborodik, az idióta. Nem tudom miért füllentettél, ezzel csak rosszabb helyzetet generáltál. Nem tudom az emberek miért nem tudnak úgy élni, s úgy kapcsolatban lenni, hogy nem hazudnak, nem füllentenek. Minek?? Ő sem tudom, miért füllentget. Titkai lehetnek mindenkinek, az más. Nem minden dolgot osztunk meg másokkal, általában. Szerintem azért viszont ne magad hibáztasd, hogy őt átverték a volt pasijai, mert azok nem te vagy. Ha ő ezen nem képes túllépni és általánosságban kezeli a férfiakat, beleértve téged is, hogy majd te is átvered, akkor neki nem érdemes kapcsolatban lennie. Nem tudom, hogy te mit teszel azért, hogy bízzon benned, de a bizalmat ki kell érdemelni és baromi könnyű megingatni. Szerintem egyszerűen játszatok tiszta lapokkal, mondd meg neki, hogy mit érzel, hogy fogadja el, hogy te nem a volt pasijai vagy és ne vetítse ki rád a múltját, te pedig tegyél róla, hogy bízzon benned. Sajnos manapság nem jellemző, mert a buta emberek azt hiszik, hogy hazudozás meg az átverés az egyszerűbb. Csalással, hazudozással, átveréssel mindent könnyebben és gyorsabban el lehet érni, de olyan gyorsasággal és könnyedséggel el is lehet veszteni, míg ha tisztességesen, őszintén és normális morállal áll az ember a dolgokhoz, legyen az egy párkapcsolat akár, akkor biztos alapot teremt, persze ha csak nem egyoldalú az egész. Ennyi. Ha tényleg szeret, csak ez a baja, akkor ezen lehet változtatni.
2013. dec. 29. 12:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Igazad van ebben !Beszéltem is vele és azt mondta hogy most jött fel neki ebben a pár napban hogy bulizhatnékja van hogy nem nagyon kell neki kapcsolat de mondtam neki eleinte is hogy mennyen csak ne pasizzon ennyit kértem és most ez is probléma sajnos.Csak attól tartok hogy ha megy akkor vissza jön a régi én és flörtölget vagy valami és ezt nem szeretném.
2013. dec. 29. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:
A szerelem múlandó. Ezen nem tudsz segíteni.
2013. dec. 30. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!