Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt hogy már nem ugy szeret mint az elején? 20NŐ
Valószínűleg már szeret és/vagy megcsal...
De az biztos, hogy elég vége feelingű a dolog.
oké női agy.. ebbe a fogalomba inkább nem mennék bele mert olyan mint a yeti vagy nincs vagy van de h bizonyítékot még nem láttam az biztos.
a férfi agy: a hiányzol, a szeretlek, ilyen olyan dícséretek a kapcsolat elején kellenek mert valahogy mégis csak tudatni kell a csajjal hogy mit gondolunk.. mivel női elme ezért ha 1x mondod el neki nem foglya elhinni így hónapokig kell ismételni :) amikor végre eljut a tudatáig és már nem gondolja azt hogy "áh csak úgy mondod" onnantól fölösleges mondani mert [elméletben] TUDJA[!!!]
ami a csajok nézését illeti: hűséget fogadtam nem vakságot [az jött magától.. oké én rossz példa vagyok :D]
a lelankadás: 1x előfordult.. biztos eszébe jutott az anyós.
talán vele beszéld meg
gyorsabb lenne a válasz, mint itt írogatsz
a válasz meg már adott N
Na jó... t9 -.- gyűlölöm!!!
na mégegyszer: NEM SZERET!!
úgy érted nem szeret.. :D azért a javítást is elgépelni gyerekek :D
gondolom nőből vagy te is :) no offense tényleg.. lelkem rajta szeretem a nőket.. pont azért mint a sajtot: finom és lyukacsos.
de akkor is néha annyira túlfilóztok mindent..
ha már nem kellesz a pasinak akkor szakítani fog.. ha már neked nem kell akkor te szakítasz ENNYI meg egy bambi. [áhh az de finom]
Hát...
Ha magadra is csak annyit adsz, mint amilyen a helyesírásod, és a mondatszerkesztésed...Akkor nem is csodálom, ha kifelé tekinget a pasid a kapcsolatból!
25 N.
ha a t9 nem a WOT tier 9-et takarja akkor 1 nagy szr :D kapcsold ki.
oké én meg 1ik bnőmnek flörtöltem a barátnőjével az orra előtt [mondjuk ő is XD kicsit ferde volt a kincsem.. :P] csaja válogatja ó nem akadt ki tőle :D + tisztába volt azzal h mekkora beteg perverz állat vagyok XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!