Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar annyi időt velem tölteni, mint az elején, ha elvileg már sokkal jobban szeret, mint akkor?
Figyelt kérdés
A kapcsolat elején még napokat együtt voltunk a barátommal és annyira jó volt. Most meg ha heti négyszer találkozunk, akkor már azt mondja, hogy most ez a hét mennyire intenzív lesz. Az igaz, hogy elfoglaltabbak is vagyunk most, de akkor sem erről van szó. Tudom és érzem, hogy nagyon szeret, sőt azt mondja, hogy egyre jobban és én is így vagyok vele. De elszomorít, ha ő erre ezt mondja, ahelyett, hogy örülne, hogy ennyi időt velem lehet.2013. nov. 19. 23:12
1/1 Bummer válasza:
A hosszú kapcsolat titka az egyensúly. Az ember olyan, ha valamiből túl sok van előbb utóbb fojtogatóvá válik.
Jó dolog ha együtt él két ember, mert bár mindig együtt lehet a szerelmeddel lenni, együtt alszotok töltitek a legtöbb estét, mégis jó hogy közben dolgoztok más társaságban vagytok, néha külön programoztok.
Viszont míg nem élsz a pároddal nehéz eltalálni az egyensúlyt, mert a nem sok szabadidőt kell megfelelően elosztani, hogy ne hidegüljetek el egymástól és túl monoton fojtogatóvá se váljon a kapcsolat.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!