Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szemez velem, ha elvileg nem akar semmit?
Van egy srác, akivel én is össze szeretnék jönni, sokat dumálunk, de ha baráti társaságunkkal vagyunk akkor mással is foglalkozik (még jó). Van hogy csak pár szót tudunk beszélni, más mellé ül (sokszor lány mellé). De amikor látom szinte folyton engem néz, én próbálok nem rá figyelni, de amikor látom (akármilyen messze is van tőlem mindig engem néz. Ha észreveszem van, hogy kacsint egyet vagy felhúzza a szemöldökét (olyan játékosan) de van h elkapja a tekintetét? Miért van ez? És ha akar valamit miért nem foglalkozik többet velem?
Köszönöm! 16/L
Kismillió oka lehet. Pl. várja, hogy te lépj, hogy behódolj. Tudod, a mai 14-18 éves fiatal srácok (suhancok) már nem hajlandóak egy nőért sem megdolgozni, hanem várják, hogy a karjukba omoljanak.
Aztán lehet, hogy válogat a lányok között, és te vagy az egyik kiszemeltje.
Aztán az is lehet, hogy egy numerát akar csak.
Hali!
Ő is szeret téged szerintem, csak nem mer kezdeményezni...
Amúgy hány éves a srác és volt már barátnője?
Szereti? Hogy szeretiii??? Az agyam eldobom rögtön. :D
Néha sokat dumálnak, most kezdték el megismerni egymást, hogy szerethetné?
Hmmm... miért ne szerethetné??!
Amúgy már az is árulkodó jel, hogy őt nézi és hirtelen elcsapja a fejét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!