Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem le a pasikat pénzel?
"fel lázadtak a pasik inkább ti vagytok pénz éhesek ingyen k*rtok a nőitekkel és nem szerettek rá költeni mert akkor már pénzéhes p*csa.A nők meg szeretetből du*nak.A ku*vák meg mindenkivel.Én meg szeretem a drága ajándékokat és lesz is olyan barátom aki szeretni fog és meg is fogja nekem venni és én meg fogom jutalmazni érte keményen :-D.Mivel nekem nem kell csóró fa*ok.És ismerek is valakit aki teli van és meg fogom magamnak szerezni."
Már előre sajnálom, és inkább bünteted hülyegyerek!
Persze kis hülye pénzéhes csitri vagy még, oszt' mivel bilibe lóg a kezed bemagyaráztad magadnak, hogy te valami "főnyeremény" vagy. :D
És senki sem kúr ingyé', mivel ingyen p.na nincs is, nem tudom honnét szeded ezt a sok baromságot. :)
"fel lázadtak a pasik inkább ti vagytok pénz éhesek ingyen k*rtok a nőitekkel és nem szerettek rá költeni mert akkor már pénzéhes p*csa.A nők meg szeretetből du*nak.A ku*vák meg mindenkivel.Én meg szeretem a drága ajándékokat és lesz is olyan barátom aki szeretni fog és meg is fogja nekem venni és én meg fogom jutalmazni érte keményen :-D.Mivel nekem nem kell csóró fa*ok.És ismerek is valakit aki teli van és meg fogom magamnak szerezni."
Te mekkora egy utolsó, gusztustalan féreg vagy. Nah az ilyenekből lesznek majd a kiélt k#rvák 30 évesen.. Szánalmas, utolsó ringyó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!