Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan vegyem le a pasikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem le a pasikat pénzel?

Figyelt kérdés
Állandóan az van hogy a pasijaim nem költenek rám és úgy irigykedem azokra a csajokra akikre sokat költ a barátjuk,és nem tudom hogyan érik ezt ők el hogy nagyobb összegeket kapnak egy férfitől,vagy drága ajándékokat ha már ugye szexelnek együtt akkor szerintem egy nőnek ezt valahol honorálni kellene vissza valamit valamiért ugye.

2013. dec. 27. 23:58
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Te még prostinak is ostoba vagy, ők legalább tudják, hogyan kell művelni ezt a "mesterséget", nem pedig gyakorin kérdezgetik ;)
2013. dec. 28. 14:47
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért nem költenek rád, mert rájönnek, hogy csak egy szutykos kur*a vagy és legalább amíg maradsz hadd b*sszák ingyen a pics@dat.
2013. dec. 28. 16:02
 33/40 A.R. ***** válasza:
100%
Haha utolsó ment a like :D
2013. dec. 28. 16:12
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
undorító vagy, opd le magad aztán ásd el magad. Akkor minden pasinak örömet fogsz okozni.
2013. dec. 28. 18:51
 35/40 anonim ***** válasza:

"fel lázadtak a pasik inkább ti vagytok pénz éhesek ingyen k*rtok a nőitekkel és nem szerettek rá költeni mert akkor már pénzéhes p*csa.A nők meg szeretetből du*nak.A ku*vák meg mindenkivel.Én meg szeretem a drága ajándékokat és lesz is olyan barátom aki szeretni fog és meg is fogja nekem venni és én meg fogom jutalmazni érte keményen :-D.Mivel nekem nem kell csóró fa*ok.És ismerek is valakit aki teli van és meg fogom magamnak szerezni."

Már előre sajnálom, és inkább bünteted hülyegyerek!

Persze kis hülye pénzéhes csitri vagy még, oszt' mivel bilibe lóg a kezed bemagyaráztad magadnak, hogy te valami "főnyeremény" vagy. :D

És senki sem kúr ingyé', mivel ingyen p.na nincs is, nem tudom honnét szeded ezt a sok baromságot. :)

2013. dec. 28. 20:18
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Hetéra.
2013. dec. 28. 20:50
 37/40 A kérdező kommentje:
Anyád a hetéra.
2013. dec. 28. 20:57
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Biztos lesz ilyen..Valami 50 éves , szőrös kopasz milliomos. Ha képes vagy ilyennel szexelni, akkor én nem sajnálom azt a pénzt tőled. Megdolgoztál érte ;)
2013. dec. 28. 21:28
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
1;13;24;26;29-es sokkal durvábban fogalmazott, de csak a hetérán vagy kiakadva? Érdekes.
2013. dec. 29. 11:18
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

"fel lázadtak a pasik inkább ti vagytok pénz éhesek ingyen k*rtok a nőitekkel és nem szerettek rá költeni mert akkor már pénzéhes p*csa.A nők meg szeretetből du*nak.A ku*vák meg mindenkivel.Én meg szeretem a drága ajándékokat és lesz is olyan barátom aki szeretni fog és meg is fogja nekem venni és én meg fogom jutalmazni érte keményen :-D.Mivel nekem nem kell csóró fa*ok.És ismerek is valakit aki teli van és meg fogom magamnak szerezni."

Te mekkora egy utolsó, gusztustalan féreg vagy. Nah az ilyenekből lesznek majd a kiélt k#rvák 30 évesen.. Szánalmas, utolsó ringyó vagy.

2013. dec. 29. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!