Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan vegyem le a pasikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem le a pasikat pénzel?

Figyelt kérdés
Állandóan az van hogy a pasijaim nem költenek rám és úgy irigykedem azokra a csajokra akikre sokat költ a barátjuk,és nem tudom hogyan érik ezt ők el hogy nagyobb összegeket kapnak egy férfitől,vagy drága ajándékokat ha már ugye szexelnek együtt akkor szerintem egy nőnek ezt valahol honorálni kellene vissza valamit valamiért ugye.

2013. dec. 27. 23:58
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%

Pénzéhes kurvva vagy, ha te pénzért szexelsz, és nem azért mert a barátod és vágytok egymásra...

Dolgozz meg érte!

2013. dec. 27. 23:59
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Vicces a kis provokatív kérdésed... :) Vedd úgy, a te jutalmad az, hogy beléd dugja a farkát pedig dughatná akármelyik másik nőbe is. :)
2013. dec. 28. 00:00
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak tudnám, mi abban a poén, hogy egy pelyhedző tökű kissrác csajnak kiadva magát hülye kérdéseket tesz fel...
2013. dec. 28. 00:01
 4/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem keres fel egy pszichológust.

A szexet nem kell honorálni(kivéve ha abból élsz),mind két fél örömére van,és mi a titok?

Egyszerű!Ne legyél pénzéhes p icsa.

Nem csinálok sok dolgot a kapcsolatban,csak kedves vagyok,ha éppen kell akkor kaját,a párom nem gazdag,viszont nem sajnálja arra a pénzét,hogy néha meglepjen valamivel.

2013. dec. 28. 00:02
 5/40 A kérdező kommentje:
köszi,ilyen válaszok még jöhetnek mint az utolsó aki azt írja csak kedves és kész :-)
2013. dec. 28. 00:03
 6/40 anonim válasza:
100%

először azt hittem te vagy kulák és pénzel akarsz hódítani

mondtam volna minden pasinak egy konzol meg egy gta 5 és répázott volna még szét nem repedel .:DD

2013. dec. 28. 00:04
 7/40 A kérdező kommentje:
Azért örülnék ha valaki aki ezt a dolgot nagyon érti mármint a fortélyát az írna nekem privátot.Előre is köszi a segítséget,az isten áldja meg!
2013. dec. 28. 00:05
 8/40 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy rövid kötelet és egy magas fát! :)
2013. dec. 28. 00:06
 9/40 anonim ***** válasza:
mennyit adjak?
2013. dec. 28. 00:06
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

Remélem ezt a kérdést viccből tetted fel...Ha nem, akkor ott nagyon nagy a baj. Igen, kell a pasiknak honorálni azt, hogy lefekszem velük,méghozzá úgy, hogy kielégítenek rendesen. Szexet szexxel honorálunk...Nem pénzzel.

Az ilyen ostoba csajok miatt, vannak a nők elkönyvelve úgy, hogy csak a pénz a fontos. Szánalmas vagy, ásd el magad

22L

2013. dec. 28. 00:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!