Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem le a pasikat pénzel?
Pénzéhes kurvva vagy, ha te pénzért szexelsz, és nem azért mert a barátod és vágytok egymásra...
Dolgozz meg érte!
Szerintem keres fel egy pszichológust.
A szexet nem kell honorálni(kivéve ha abból élsz),mind két fél örömére van,és mi a titok?
Egyszerű!Ne legyél pénzéhes p icsa.
Nem csinálok sok dolgot a kapcsolatban,csak kedves vagyok,ha éppen kell akkor kaját,a párom nem gazdag,viszont nem sajnálja arra a pénzét,hogy néha meglepjen valamivel.
először azt hittem te vagy kulák és pénzel akarsz hódítani
mondtam volna minden pasinak egy konzol meg egy gta 5 és répázott volna még szét nem repedel .:DD
Remélem ezt a kérdést viccből tetted fel...Ha nem, akkor ott nagyon nagy a baj. Igen, kell a pasiknak honorálni azt, hogy lefekszem velük,méghozzá úgy, hogy kielégítenek rendesen. Szexet szexxel honorálunk...Nem pénzzel.
Az ilyen ostoba csajok miatt, vannak a nők elkönyvelve úgy, hogy csak a pénz a fontos. Szánalmas vagy, ásd el magad
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!