Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Életemben eddig 1 barátnőm volt csak, se több, se kevesebb. Nagyon sok lányt megismertem az évek alatt, és nem egy volt, akivel eltudtam volna képzelni egy párkapcsolatot. Zömében nagyon jó baráti kapcsolatot minddel tudtam létesíteni, mind elmondta hogy mennyire értékes és szokatlanul lojális vagyok, kedves, nagyon ritka az ilyen... stb. De amikor én személy szerint oda jutok, hogy lassan beléjük szeretek, egyszer csak elmennek, megijednek, bepasszíroznak a barát zónába... Tény és való nem vagyok egy Adonisz, 177cm magasságommal megütöm a 100 kg. Kicsit kezdek belefásulni az elutasításokba. Lassacskán cölibátust fogadok...
2013. dec. 27. 09:53
1/5 A kérdező kommentje:
az kimaradt hogy 25 éves vagyok, mielőtt itt bárki is " menj innen kis taknyos" komentekkel itt elárasztanak....
2013. dec. 27. 09:55
3/5 anonim válasza:
Hát igen, a testalkat nem minden, de nagyon sokszor az embert az alapján ítélik meg. Ha valahol változtatni tudsz, akkor ott. Nem kell kigyúrtnak lenni, de egy kicsit sportosabb alkat mindenképpen jól fog jönni. És emellett egy újabb elfoglaltság is lesz az életedben, ami közben párt tudsz keresni.
4/5 anonim válasza:
Azért van ez, amit írtál is, hogy baráti kapcsolatokat építesz, és nem tisztázod a kiszemelttel, hogy érdeklődsz iránta. Hogy az a mozi igenis randi, és nem haver akarsz lenni. Ezért mire te már beleszerettél, akkor tudja meg a lány, hogy kapcsolatot akarsz vele, és ez megijeszti.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos a sport nem sokat segít. Sportoltam rengeteget (karate/kézilabda/úszás), Suli mellet meg színpadépítőként illetve olykor költöztetőként kerestem a kenyeremet, szal nem mondhatnám hogy egy "leülök egy székbe oszt jóvan" típusú ember vagyok... Genetikailag vagyok ilyen. :S
2013. dec. 27. 11:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!