Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tanár-Diák szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanár-Diák szerelem?

Figyelt kérdés

Van itt olyan tanár,aki viszont szereti a diákját?

mindig csak a diák lesz szerelmes..és mi van a tanárokkal?

2013. dec. 25. 22:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

ha a gyerek lesz szerelmes a diákba, akkor lebeszélik róla

ha a tanár lesz szerelmes a diákba, akkor kirúgják :)

2013. dec. 25. 22:38
 2/9 A kérdező kommentje:
nem ezt kérdeztem:) van olyan tanár?
2013. dec. 25. 22:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
biztos létezik ilyen, de nem gyakori
2013. dec. 25. 22:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan van, csak nagyon ritka.

Gondolj bele, általánosban nyilván nem a tanár fog beleszeretni a diákba, elég durva és beteg is lenne. Gimiben már esélyesebb, hogy a tanár is képes beleszeretni a diákba, főleg, ha a diák is kicsit komolyabb és a tanár még viszonylag kezdő, fiatal tanár. (De szerintem még gimiben sem túl gyakori.) Viszont egyetemen mondjuk már abszolút megtörténhet, hiszen ott két felnőttről van szó.

Úgyhogy gondolom inkább egyetemen gyakoribb, mint mondjuk egy gimiben, de nyilván ott sem annyira mindennapos eset .....szerintem. Azért a tanárok próbálnak ettől elhatárolódni - amennyire képesek - a karrierjük érdekében.

2013. dec. 25. 22:58
 5/9 anonim válasza:
a mi sulinkban (gimi) van egy fiatal tanár és már nem az első diáklányt fogyasztja.. xd de egyébként szerintem ez a kapcsolat inkább a tanártól függ..
2013. dec. 25. 23:06
 6/9 anonim válasza:
100%

Akkor most kapaszkodjon meg mindenki...

velem általános iskolában kezdett ki a tanárnőm...9 év volt köztünk, és teljesen komolyan gondolt mindent!!!

2013. dec. 26. 00:08
 7/9 anonim ***** válasza:
a biológiatanárom 28 éves, sok lány a gimimből, főleg a végzősök közül szexinek tartják :D szerintem erről az oldalról tök normális, főleg egy 19 évestől.
2013. dec. 26. 21:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én iskolámban (évekkel ezelőtt) a tanár összejött a diákjával miután elballagott a lány. Azóta 3 gyerekük van... :))
2013. dec. 27. 22:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem épp olyan jó ez, mint ahogyan hiszitek, van egy őrült logika tanárunk, és totál a seggem után van.

Én vagyok 19, ő meg vagy 35-40, de nagyon nem bírom ezt az egész helyzetet, főleg, amikor folytonosan és nyilvánosan a tudatomra adja, hogy bejövök neki...

2013. dec. 27. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!