Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik, de ő már nem szeret engem . Mit csináljak?
Híjjajj ezt így Karácsonykor testvérem:/ tovább kéne lépni. Ebbű mán nem lesz semmi.
Ui.: bocsi az egyik idióta kérdésnél összeszedtem valamit, még vissza kell másznom az intelligencia létrámon...
ezt nekem is jó lenne tudni...
minden, ami korábban működött: most nem nagyon akar.
Én is hasonló helyzetbe vagyok és nagyon nehéz. A viselkedése egyre közömbösebb és nem is foglalkozik velem. Nem is nagyon szeretnék túllépni rajta, de tudom, hogy muszáj... Nem szabad várni egy olyan emberre, aki már nem szeret és esetleg már másra vetette ki a hálóját.
Sajnos ez ellen nem tudsz tenni semmit, hiszen nem kényszerítheted arra, hogy szeressen. Nem akartam elhinni, hogy ez megtörténhet, de rájöttem, hogy nincs más választásom, hogy beletörődök.... valahogy, valamikor...
Szerintem próbálj meg beszélni vele, de ha semmit nem érez, akkor sajnos a fájdalmas út maradt neked is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!