Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bíznátok egy olyan férfiban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bíznátok egy olyan férfiban, aki eddig minden párkapcsolata alatt társkeresőkön volt jelen?

Figyelt kérdés

Vége lett az exemmel (33 éves) nemrég (szerencsére) a kapcsolatomnak. Hosszú lenne a történet, de ahogy utólag átgondoltam mindent, nem is tudom miért hittem, hogy jó lehet.

Úgy ismerkedtünk meg egy társkereső oldalon, hogy neki még kapcsolata volt. Ezért nem is fogadtam el a közeledést.

Én úgy gondolom, ha valami nem működik, akkor nem úgy kell szakítani, hogy előbb megtalálom a következő jelöltet, hogy biztonságban érezzem magam, hanem vállalom felelősséget, hogy szakítok aztán keresgélek.

Utána fél évvel már nem volt kapcsolata, összejöttünk.

Közben egy másik társkeresőn láttam, hogy még évekkel ezelőtt regelt akkor még bőven a gyereke anyjával volt (a gyerek még meg sem született... :( ).

Erre a szakításunk után szintén ezen az oldalon láttam,hogy olyan képet töltött fel a kapcsolatunk alatt, amit nekem fotózott aznap....

Sajnos közben kiderült, hogy érzelmileg sekélyes, degradálóan beszél a nőkről, nincs egy őszinte mosolya vagy gesztusa. Én ezt nem bírtam, mert én kimutattam hogy szeretem és hittem, hogy majd jó lehet.

Utólag mindenki azt mondja, hogy ne sajnáljam egyáltalán és örüljek, hogy most lett vége és nem később, pl. gyerek után akkor jobban szenvednék.

Csak a kérdésem az, hogy egy nő meg tud-e bízni olyan férfiban, akiről bizonyított, hogy az eddigi kapcsolatai mellett társkeresőkön szerepelt?

Én már tudom a választ: NEM!

27N

2013. dec. 25. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Én az idei "Thanks, Captain Obvious!" díjat Neked ítélem.

(Gy.k.: a díjra olyanok esélyesek, akik mindenki számára nyilvánvaló dolgot próbálnak megmagyarázni és újdonságként beállítani.)

2013. dec. 25. 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:
tulajdonképpen a kérdésedre magad megadtad a választ :)
2013. dec. 26. 20:56
 3/5 Költőnő? ***** válasza:
ahogy neked is hiába mondták volna anno, akinek meg kellene értenie ezt: pont az nem fogja..
2013. dec. 28. 10:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Én itt ismerkedtem egy lánnyal, aki közben randihelyre volt beregelve, sőt a mai napig is ott van. Hülye voltam, mert tudtam róla, mégis belementem, hátha amikor velem komolyabbra fordul, törli magát. Hát nem törtölte, gyakorlatilag átvert és kihasznált, szóval szerintem ilyen embereket, ha kiderül, hogy még találkozgatnak, mellette társkeresőznek, nem leszek finom: el kell küldeni az anyja p.ájába!
2013. dec. 28. 12:43
 5/5 Költőnő? ***** válasza:
am ez is hülyeség, mert én pl fenn vagyok twoon, de nem pasizni még akkor sem, ha épp egyedül vagyok.
2013. dec. 28. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!