Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelen van az ex, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fél éve megismertem egy srácot. Nagyon szeretem,ő is engem. A gondom az,hogy a volt kedvesével nagyon jóban van. Ezzel még nem is lenne nagyobb gond,csak meg-meghívja ,hogy kávézzunk hármasban. Keresi a társaságát stb. Nem tartom ezt túl egészségesnek,hogy ennyire jelen legyen az ex kedves. Szerintetek mit csináljak? Mindent tud,hogy én mit érzek ezzel kapcsolatban és azt mondja nem szeretne bántani,ez fel sem merül benne. Neki csak barátja az ex. Köszi a segítséget!
2013. szept. 1. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:
aki ennyire nem tud leválni az exről azzal valami nem okés...
2013. szept. 1. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát ha csapnám a szelet egy csajnak, akinél mindig ott van az exe... Hát engem nagyon idegesitene... pff Meg mondanám neki nekem tetszik a csaj és szeretnék kapcsolatot, de zavar a masik jelenléte és ha lehet hanyagolja, mert előbb utóbb el kell felejtenie, meg ez amugysem normális. Annak a kapcsolatnak vége és azért ennyire sűrűn szerintem nem kellene talakozniuk...

Ha nem érti meg akkor hagynám, de ehet az az ex pont ezt is akarja el érni... Te hogy gondolod? Te fiuvagy?

23/f

2013. szept. 1. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem szerelem hanem barátság alapú párkapcsolat volt. Vagy párként nem funkciónál együtt jól, de barátként jóban vannak. Nekem sok ismerősöm van jó viszonyban az exeivel, ettől még nincs közöttük semmi. De persze mi nem ismerjük a párodat, azt nyilván te látod mennyire ragaszkodik/hogyan viszonyul hozzá.
2013. szept. 1. 21:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Az ex igazából szerintem semmit nem akar elérni,van kapcsolata. Inkább csak fürdik a dologban,tetszik neki ez (valahol) .
2013. szept. 1. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Ej akkor nincs baj szerintem. Ne hagyd, hogy un jól erezze magát a csaj, mert neked ez igy zavaró.

"baratod tartsd közel, ellenseged még közelebb"

Ne zavartasd magad igyesen, ha a párod később is haverkodik vele, akkor legalabb azt erd el, hogy veled lássák egymást. De mindenképpen ülj le a fiuddal és beszeljetek erről KETTESBEN... De lehet tényleg nincs mitől tartanod... én azért szemmel tartanám.

2013. szept. 1. 22:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi Féreg! Minden jót!
2013. szept. 2. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!