Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelen van az ex, mit tegyek?
Hát ha csapnám a szelet egy csajnak, akinél mindig ott van az exe... Hát engem nagyon idegesitene... pff Meg mondanám neki nekem tetszik a csaj és szeretnék kapcsolatot, de zavar a masik jelenléte és ha lehet hanyagolja, mert előbb utóbb el kell felejtenie, meg ez amugysem normális. Annak a kapcsolatnak vége és azért ennyire sűrűn szerintem nem kellene talakozniuk...
Ha nem érti meg akkor hagynám, de ehet az az ex pont ezt is akarja el érni... Te hogy gondolod? Te fiuvagy?
23/f
Ej akkor nincs baj szerintem. Ne hagyd, hogy un jól erezze magát a csaj, mert neked ez igy zavaró.
"baratod tartsd közel, ellenseged még közelebb"
Ne zavartasd magad igyesen, ha a párod később is haverkodik vele, akkor legalabb azt erd el, hogy veled lássák egymást. De mindenképpen ülj le a fiuddal és beszeljetek erről KETTESBEN... De lehet tényleg nincs mitől tartanod... én azért szemmel tartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!