Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jót jelent? Vagy nem jelent semmit csak túlreagálom?
Az az igazság hogy már nagyon régóta tetszik egy srác. Októberben sikerült megismerkednem vele (vagyis igazából csak beszélgettünk meg ketteseben voltunk egy kicsit)..nagyon aranyosan viselkedett velem...aki látott minket együtt mindenki azt mondta hogy tuti bejövök neki mert "úgy néz rám"..aztán volt egy bál...közös ismerőseink odahozták hogy táncoljon velem...elég kínos volt mindkettőnknek, le is lépett hamar...de utána visszajött és magától felkért, még mindig látszott hogy zavarban van de azért már nem volt meg az 1 lépés távolság...lecsúszott a keze a derekamra meg közel húzott magához...aztán amikor már veszélyesen közel volt én kicsit hátráltam (ne akartam hogy ott mindenki előtt megcsókoljon...ennél én szégyellősebb vagyok)...erre jött egy csaj és szó szerint "elvitte"...elhúzta pár méterrel arrébb és nagyon durván rámászott...elkezdtek ott csókolózni előttem...az én aranyos kedves tisztelettudó fiúm ott markolászta a másik lány fenekét...rá se ismertem...nálam már a derékfogás is nagyon max volt amit megengedett magának....
Másnap barátnőim számonkérték rajta hogy mi volt ez az egész...a másik csajt letagadta, de amikor mondták neki hogy ne hazudjon mert látták azt mondta a csaj csak rámászott és nem tudott mit csinálni de ő nem akar tőle semmit és amint észbe kapott eltolta magától...rólam pedig azt mondta hogy aranyos kedves és szép lány vagyok de neki nem az ilyen típusú lányok jönnek be és az a baj hogy nem fogtam meg elsőre és ezért nem erőlteti a dolgot....aztán pár nap múlva megkérdezte a barátnőimtől hogy nagyon haragszom-e rá....mi a bál óta egyáltalán nem is beszéltünk,már kezdtem túltenni magam rajta mert tényleg nem volt semmi, nem keresett, semmi...annyi volt hogy amikor összefutottunk rámköszönt, meg néha elég feltűnően nézett, de mivel már 1x visszautasított gondoltam nem kell hogy mégegyszer összetörjön (igazából elég csúnya depresszióba estem, fogytam is elég sokat nem bírtam enni csak sírtam a szobámban napokig de ebbe most ne menjünk bele)...szóval már hónapok óta nincs semmi, a barátnőim se hoztak fel neki, szóval nem tudom hogy jutottam eszébe...az történt hogy barátnőim akik össze akartak hozni vele megharagudtak rá és lehordák mindennek, hogymilyen egy k *csög sz*mét s *ggfej stb...erre ő így reaált "Látjátok még szerencse hogy a barátnőtöket megóvtátok egy ilyen s *ggfejtől mint én"...tuti hogy rám gondolt mert meg is nevezett...
Most szerintetek ez honnan jött neki? 2 hónap távlatából csak úgy bevillantam neki? vagy lehet hogy ő sem felejtett el enegm teljesen? vagy csak puszta cinizmus volt? Tudom hogy nem kellene ilyenekkel foglalkoznom de nem tudom túltenni magam rajta...én nagyon szeretem őt..életemben először vagyok szerelmes, nem tudom csak úgy elengedni :( Szerintetek? mit gondoltok erről? Légyszi segítsetek :) 17/L
még ha tetszel is neki, nem hinném hogy részéről is komoly lenne
olyan nincs hogy nem akarta hogy rámásszanak, de nem tudta mit csináljon és ezért benne volt... akkor biztos nincs ha neki más tetszik
nem hiszem hogy komolyan gondolja
Olyan tényleg nincs, hogy valaki hagyja, hogy rámásszanak, ha különben meg nem akarja...
Szerintem bejössz neki, de nem annyira, hogy tovább menjen. Azt tanácsolom, ne szenvedj miatta. Ha annyira akarna téged, akkor tenne valamit, hogy összejöjjetek. Mikor volt már ez az este, 2 hónapja! Felejtsd el, tudom nehéz, de ez a legjobb tanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!