Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán túlreagálom?
Figyelt kérdés
Zavar, hogy a barátom még nagyon jó kapcsolatban van az exével és annak barátnőivel. Ha velem van és üzenetet kap a csajtól, látszik rajta, hogy zavarba jön. Azt mondja, másnál is így reagál, ha a csaj üzen neki... A csajnak van azóta új kapcsolata, szóval attól nem kéne tartani, hogy elveszi, csak magyarázkodik azzal a barátom, hogy néha megkérdezik egymástól hogy miújság meg ilyenek. Engem ez nagyon zavar, nem érzem az érzelmi biztonságot amúgyse. Most lenne jogom olyat kérni tőle, hogy ugyan már, ne beszélgessetek? Hiányolom a gesztusokat is, a kedveskedéseket, hogy érezzem hogy fontos vagyok, ne csak dumáljon róla...2013. dec. 17. 20:41
1/7 anonim válasza:
Megint egy lány aki nem tud örülni a szerelmének.Ne zsarold és ne tilts neki semmit.
Vagy szakíts.
2/7 anonim válasza:
Beszélj magadról, tudasd vele, hogy ez neked rosszul esik. Viszont azt nem kérheted, hogy ne beszéljenek, max. azt, hogy ne előtted.
3/7 anonim válasza:
persze ha beállitana egy csokor rózsával, akkor már rögtön kidobnád, mert azt hinnéd hogy megcsal
4/7 anonim válasza:
az még egy dolog, hogy az exével jóban van, de annak a barátnőivel miért??
mindenki máshogy áll hozzá ehhez a kérdéshez, van, akit nem zavar, van, aki még el is kíséri a párját az ex esküvőjére. engem spec zavarna. nyilván nem azt szeretném, hogy legyenek haragban, de a nagy barátság mindig gyanús, és az esetek 99%-ban az egyik fél mindig féltékeny lesz, mikor a másiknak lesz valakije. sokszor nem is kifejezetten a szerelem miatt, hanem a "nekem nem kell, de másé se legyen" elv miatt.
5/7 anonim válasza:
Én is jártam így anno, csak pont fordítva. Amikor velem volt a lány, hívogatta is az exe. De több részletet nem árulok el, gáz volt.
6/7 A kérdező kommentje:
Igazából azért vagyok ilyen, azért gondolkodom így, mert nem érzem a kapcsolatot érzelmileg stabilnak különben nem lennék ennyire bizonytalan. Nem tesz semmilyen gesztust, néha úgy érzem, mintha nem is úgy viselkedne velem, mint a barátnőjével, hanem csak egy csaj, aki tetszik neki, jól eldumálgat vele és kész... erre az exével meg így beszélget.
2013. dec. 17. 20:50
7/7 anonim válasza:
nemreagálod túl szerintem...zavarba jon?micsoda?...meg ahogy írod,aztmondanám igazából őszintén,hogy menekülj míg nem késő de ismerős helyzet és még énis mindig bennevagyok egy ilyesmi kapcsolatban,mindig van valami ami miatt nemtudok elszakadni...ugyhogy csak szépen kérdezd meg minek kell jóba lenni stb stb,amit érzel mond el neki..és ha nemérsz neki annyit h lemondjon róla miattad hát az már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!